Gözde sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Süpürge Başlık Arızası

01 Haziran 2024 14:29

Başlığı yakınca fırça kendi kendine dönüyor, çalıştırmadan şikayetlerde aynısını video olarak gördüm. Yazmak istedim. Sonra çalıştırınca bir süre sonra E4 hatası veriyor. Bu ürün garantili ürün ama servisi ücret talep ediyor. Daha önce aparat değiştirme düğmesi çıktı, düştü. Yaptırmak için aradım, ücret talep ettiler. Yaptırmadım hala ama şimdi böyle oldu. Daha iki senelik süpürge, nasıl çözüm sağlanacak acaba?

17 Haziran 2024 12:27

Philips Aqua Plus 8000 seri dikey süpürgem de arıza var daha ince düğmeleri düştü süpürme işlemi yaparken ücret talep ettiler daha sonrada süpürgenin başlığını taktığımda dövücü başlığı çalıştırmadan kendi kendine dönüyor bunun içinde yüksek bir fiyat söylediler ürünün iki yıl garantisi varken neden ücret talep ediliyor acil bir şekilde geri dönüşüm ve çözüm bekliyorum süpürgemi kullanamaz hale geldim daha bisi olur diye

03 Haziran 2024 15:25 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Temmuz 2024 13:28
Gözde
Gözde
24 Aralık 2024 01:41

Siz beni ararsanız yardımcı olursanız sevinirim

Dilek
Dilek

Merhabalar daha birkaç gün önce süpürgemin alt kısmındaki yumuşak boru kırılmıştı servise verdim ilgilendiler ama eve geldiğinde daha bir gün olmadan Isıgı yanmadı ve fırça tarafı dönmedi servis telefonları açmıyor ne yapmam gerekiyor

PHILIPS Ev Aletleri Başlık Fırçası Dönmüyor

08 Ağustos 2024 20:06