18 Mart 2024 11:42

Philips XC 7043/01 şarjlı süpürge süpürge yaparken gövde kısmından kırıldı. Ne bir basınca ne de düşme söz konusu. Kırılmalarla ilgili servis garanti kapsamı dışında olduğunu belirtti ancak daha önce şikayetler üzerine bir yıla kadar garanti kapsamına alındığını gördüm. Benim süpürgemin de garanti kapsamına alınmasını talep ediyorum. Tüm ev aletlerimi Philips markasından alıyorum, lütfen ürününüzün arkasında durun. Üç aylık bir cihazın gövdesinin kırılması kabul edilemez. Yardımınızı talep ediyorum.

18 Mart 2024 15:38 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Rana
18 Mart 2024 18:28

Servise götürdüm kullanıcı hatası olduğunu söylüyor süpürge yaparken kırılan bir parçayı nasıl garanti değiştirmiyor borudaki kırılan parça yı değiştiriyorsınuz da gövde kırılınca mı değiştirmiyorsunuz ayrıca şikayet varda benimki ile aynı şekilde kırılan bir kişi garantiden değişmiş Salihli şubesi Philips inde değiştirmesini istiyorum Philips'e olan güvenimi zedelemeyin.

Samet
11 Nisan 15:42
Philips Dikey Süpürgede Tekrarlayan Kırılma Sorunu
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
27 Kasım 2024 00:22