Kenan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 14:50

Philips xc7043 dikey Süpürge aldım. Şu an başlıkta süpürgede fırçayı çeviren motor ile fırça arasındaki aparat kırılmış ve fırça dönmüyor.
Servisi aradım. Philips kırılmaları hiçbir şekilde kabul etmeyip her türlü kırılmanın kullanıcıya ait olduğu söylendi. Bu parçayı herhangi bir kullanıcı hiçbir şekilde kırma imkanı yok. Garanti sürecinde bütün parçaların garantisini vermek zorundasınız.
Ayrıca Muş ilinde servise ulaşamadığımız için servis numarası istedim müşteri temsilcisine bunu belirttim bana yeni numara diye Isparta (0246... İsparta alan kodu ) da bulunan Philips servisinin numarasını veriyor ve ısrarla Muş ta olduğunu söylüyor.

01 Kasım 2023 15:02 (Şikayetten 2 gün sonra)
02 Kasım 2023 15:19

Ben Muş ilindeyim. En yakın Bitlis Tatvan ilçesinde bulunan servisi aradım bu parçaya 800 TL fiyat verildi. Bu ürünü ben nasıl kırabilirim. Bu aleti yaparken en azından garanti süresi boyunca kırılmayacak parça koymanız gerekiyor. Ben bu parçayı alırsam da Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim. Bu faturayı da size ödeyeceğim. Bir daha da Philips bir ürün mu tövbe. Alana da almaması için her şeyi yapacağım.

02 Kasım 2023 15:20

Bozuk para kadar plastik 800 TL şaka gibi

Sinan
Sinan

Maalesef aynı sıkıntı bizde de var,2 kez borusu kırıldı. Garanti kapsamında olmadığımdan ücretini ödeyerek almak zorunda kaldık, şimdi de makara dişlisi kırıldı. Elimize alıp temizlik yapmaya korkar olduk.

06 Ekim 2023 15:19

09 Nisan 2024 20:50