04 Eylül 2023 21:11

Nisan ayının sonunda Philips islak kuru şarjlı süpürge aldım. Bugün evimi süpürürken, hatta laminant üstünde kullanırken motorun boruya bağlandığı kısmından kırıldı. Hiçbir şekilde kuvvet uygulanmadı. Düşmedi elimden, iki parça oldu. B daha dört buçuk aylık bir süpürge nasıl böyle olabilir? Biz bu kadar parayı bir oyuncak kadar mukavemeti olan bir şeye mi verdik? Konu hakkında en kısa sürede gereğinin yapılmasını istiyorum. Yoksa bütün yasal haklarımı kullanacağım. Philips gibi bir markanın da ürününün arkasında durmasını bekliyorum.

06 Eylül 2023 17:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Tüketicimiz, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini üzülerek belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Merve sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 8000 Serisi Dikey Süpürge Başlık Değişen Parça Kırılıyor

07 Nisan 2024 14:56

12 Kasım 2023 17:11
Philips Ev Aletleri Şarjlı Süpürge ×c 7040 Süpürürken Kırıldı
Philips Ev Aletleri Şarjlı Süpürge ×c 7040 Süpürürken Kırıldı
Cevriye sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 15:19

13 Aralık 2024 20:54
Emine sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 13:21
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri