Cenk sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips HD7768 Kahve Makinesi Su Kaçırıyor (3. Kez)

22 Temmuz 2024 14:01

Philips kahve makinesi su kaçak hatası 3. kez tekrarlandı. İlk ikisi garanti süresi içindeydi ancak en son 8 ay önce tamir edildiği belirtilen hata bugün (22.07.2024) tekrarladı ve garanti süresi dolduğu için servis ücreti talep ediliyor. Bu modelin (HD7768) kronik bir problemi olduğu bilinen bu hortum çıkması için bir ücret alınmadan tamir edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben ne zaman çıkacağı belli olmayan ve tekrarlayacağını bildiğim bu hata için bundan sonra her 6 ayda-1 yılda servis ücreti ödemek istemiyorum. Bu bölge müşterinin müdahale edemeyeceği, tamamen suyun kaynamasıyla oluşan basınçtan dolayı ortaya çıkan bir yer.

22 Temmuz 2024 15:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın O., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için oldukça değerli olduğunu belirtmek isterim. Konu ile ilgili garanti süresi bite ürünler için ücretsiz servis hizmeti işleyişimiz mevcut değildir. Servislerimizden ücretli olarak destek alınabilmektedir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 21:22
Ozan sonuçtan hiç memnun değil