Cem sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Hd2151 Elektrikli Düdüklü Tencere Ve Teknik Servis

07 Mart 2024 10:45

09.01.2024 tarihinde satın aldığım hd2151 elektrikli düdüklü tencereyi 1 kez kullanımdan sonra, 08.02.2024 tarihinde yetkili servis olan Tezel Proje Teknik Hizmetler firmasına teslim ettim. 1 ay geçmesine rağmen, 4 den fazla arama yapmama rağmen ürünümün akıbet bilgisini alamadım. Tamir mi yapılıyor, değişim mi yapılıyor bilmiyorum. Aradığımızda telefona çıkan arkadaşlar bilgimiz yok, size dönelim dedikten sonra herhangi bir bilgi verilmiyordu. Israrla aramalarımızdan sonra bir cep telefonu numarası verildi, oradan yazdık. 4 gün sonra ürününüz değişimde bilgisi geldi. Fakat 2. Cevap yok. Ne zaman gelecek? Ne kadar süre bekleyeceğiz?
İlgisizlik bir kenara, dikkate almaz tavırları bizi bu şikayeti yazmaya itti. Bir daha Philips'ten çöp almamaya yemin ettirdiler.

Kurumsal olarak da markayı olabildiğince, etrafıma satın alamamaları için ikna edeceğim.

07 Mart 2024 16:23 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili gerekli kontrolleri yapıyoruz. Kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Cem
09 Mart 2024 17:07

2 gün oldu hala neyi kontrol ediyorsunuz? Ne arayan var ne soran.

15 Mart 2024 14:28

Sayın B., Cihazınız için bayiden değişim formu düzenlenmiştir. Cihazınızı henüz teslim almadınız ise yetkili servise ulaşarak, form ile birlikte teslim alabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

06 Mart 2024 14:28
PHILIPS Ev Aletleri Philips Elektrikli Akıllı Düdüklü Tencere

Aynı Arızayla Tekrar Tekrar Uğraştıran Servis Ve Güvensizlik

05 Mayıs 11:26
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Philips Düdüklü Tencere Sürekli Arızalı, Mağduriyetim Giderilmiyor

21 Eylül 03:23