Philips Ev Aletleri Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Haritalama Sorunu

23 Eylül 2023 05:091.716

Philips 7000 serisi robot süpürge aldım ilk geldiği gün haritalamayı yaptı ve süpürme işlemini yaptım fakat bazı açık alanlarda kalan yerleri süpürmeden bıraktı ve diğer odaya geçerken koridora geldi. Koridorda kendi etrafında devamlı döndü durdu ve ileri geri aynı yere gitti geldi, istasyonu bulmakta zorlanıyor nedenini anlayamadım. Defalarca bu problemi defalarca kez yaşadım. Haritayı silip tekrar yaptırdım fakat çözülmedi problemim

3 Ekim 2023 09:18 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

25 Kasım 2025 17:46

Aynı şikayetleri bende yaşıyorum, garip garip etrafında dönüyor bazı odalara hiç girmiyor, girdiği odaların hiçbirini tam yapmıyor.

Mikail
Benzer Şikayeti Var
26 Eylül 2023 07:55

Maalesef aynı ve daha fazla problemi Philips marka robot süpürgede biz de yaşıyoruz. Servise bıraktığımızda, Robotta arıza olmadığını söyleyip teslim ettiler fakat aynı problemler yine devam ediyor. Kendi etrafında dönüyor, harita ekranı gelmiyor, temizliğe kaldığı yerden devam etmiyor... İkinci kez servise bıraktım robotu. Philips gibi bir marka bu problemi kabullenmemekte neden ısrar ediyorlar anlam verebilmiş değilim.

Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Hayal Kırıklığı

4 Aralık 2024 15:511.964

Merhabalar, Philips 7000 serisi robot süpürge aldım ama ilk kullanımdan arıza verdi. Ürün hiçbir şekilde süpürmüyor, har...

Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Hayal Kırıklığı

Tümünü Gör
Philips Homerun Ses Şikayeti

Philips HomerunSes Şikayeti

Yusuf
Philips Robot Süpürge Pişmanlıktır!

Philips RobotSüpürge Pişmanlıktır!

Ufuk
Philips 9000 Serisi Hata Veriyor Sürekli!

Philips 9000Serisi Hata Veriyor Sürekli!

Rabia
Philips Süpürge Yan Fırça Ve Filtre Uyarısı Veriyor!

Philips SüpürgeYan Fırça Ve Filtre Uyarısı Veriyor!

Meryem
Philips Robot Süpürgenin Yıkama Haznesi Kendiliğinden Kırıldı!

Philips RobotSüpürgenin Yıkama Haznesi Kendiliğinden Kırıldı!

Çağrı
Philips Robot Süpürge Tamir Sorunu!

Philips RobotSüpürge Tamir Sorunu!

Zeynep

Öne ÇıkanKonular