Philips Ev Aletleri Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Haritalama Sorunu

Hatice
23 Eylül 2023 05:091.716

Philips 7000 serisi robot süpürge aldım ilk geldiği gün haritalamayı yaptı ve süpürme işlemini yaptım fakat bazı açık alanlarda kalan yerleri süpürmeden bıraktı ve diğer odaya geçerken koridora geldi. Koridorda kendi etrafında devamlı döndü durdu ve ileri geri aynı yere gitti geldi, istasyonu bulmakta zorlanıyor nedenini anlayamadım. Defalarca bu problemi defalarca kez yaşadım. Haritayı silip tekrar yaptırdım fakat çözülmedi problemim

3 Ekim 2023 09:18 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Birgül
Birgül
25 Kasım 2025 17:46

Aynı şikayetleri bende yaşıyorum, garip garip etrafında dönüyor bazı odalara hiç girmiyor, girdiği odaların hiçbirini tam yapmıyor.

Mikail
Mikail
Benzer Şikayeti Var
26 Eylül 2023 07:55

Maalesef aynı ve daha fazla problemi Philips marka robot süpürgede biz de yaşıyoruz. Servise bıraktığımızda, Robotta arıza olmadığını söyleyip teslim ettiler fakat aynı problemler yine devam ediyor. Kendi etrafında dönüyor, harita ekranı gelmiyor, temizliğe kaldığı yerden devam etmiyor... İkinci kez servise bıraktım robotu. Philips gibi bir marka bu problemi kabullenmemekte neden ısrar ediyorlar anlam verebilmiş değilim.

PHILIPS Ev Aletleri Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Harita Sorunu

Sümeyra
5 Mart 2024 14:364.440

Philips 7000 serisi robot süpürgem, sürekli evimde olmayan odaları ekliyor. Haritayı iki kez sildim ve tekrar oluşturdum...

PHILIPS Ev Aletleri Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Harita Sorunu
1 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Philips 3000 Serisi Robot Süpürge Kendi Kendine Durma Sorunu

Philips 3000 SerisiRobot Süpürge Kendi Kendine Durma Sorunu

Onur
Philips Robot Süpürge Sıkıntısı!

Philips Robot SüpürgeSıkıntısı!

Hafsa
Philips Su Haznesini Çıkaramıyorum

Philips Su HaznesiniÇıkaramıyorum

Nujin
Philips Robot Süpürge 3000 Serisi

Philips Robot Süpürge3000 Serisi

Başak
Philips Robot Süpürge Arızası!

Philips Robot SüpürgeArızası!

Aleyna