05 Mart 2024 14:36

Philips 7000 serisi robot süpürgem, sürekli evimde olmayan odaları ekliyor. Haritayı iki kez sildim ve tekrar oluşturdum ama yine aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer, kendi oluşturduğu odaları temizleyip temizliği tamamladı diyor ya da başka odaları bulamayıp geri dönüyor. Ürünü alalı daha üç ay olmadı.

05 Mart 2024 14:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Betul
Betul

Merhaba Philips robot süpürge 7000 serisi şikayetim haritalamiyi yapıyorum ama mutfak ve oturma odasına geldgnde bazen tam süpürüyor bazense süpürmüyor bazende mutfak ve oturma odasınınin kapı eşitliğini süpürüyor servisini çağırdım resetledi haritaladı yine aynı sorun oldu yardımcı olursanız seevirinim teşekkürler ederim

Kübra
Kübra

Aynı sorunu bende yaşıyorum tuya uygulamasınıda indirdim yine olmuyor herkeste aynı şikayet bir daha Philips'i asla evime sokmucam

Anıl
Anıl

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Verdiğiniz cevap o kadar garip ki. Siz kendi uygulamanızı geliştirmiyor musunuz ya da güvenmiyor musunuz da 3. Parti uygulamadan girilmesini istiyorsunuz anlayamadım. Dediklerinizi yaptım ben. Şu an hala garip bir haritalama mevcut sürekli kendi kendine harita ekleniyor. Anlık destek gibi bir şey de yok uygulamada

philips-ev-aletleri-philips-7000-serisi-robot-supurge-harita-sorunu-2.jpg

Philips Ev Aletleri Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Haritalama Sorunu

23 Eylül 2023 05:09
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 06:30
İshak sonuçtan memnun değil