Bahar sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum Lütfen

PHILIPS Ev Aletleri Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum Lütfen
10 Haziran 2024 20:58

10/06/2023 tarihinde Elazığ Elysium Teknosa'dan Philips XC8049/01 SpeedPro Max dik şarjlı süpürge aldım. Ürünümü 2 ay kullanmadım ve ortadan kırıldı. Aldığımda ek garanti yaptığım için garantiye yolladım. 1,5 ayda ancak geldi ve 1 ay kullanmadan tekrar kırıldı. 1,5 ay sonra tekrar geldi. Şu anda 34 hatası veriyor. Pervanesi dönmüyor. Aldığımdan beri hep arıza yapıyor ve taksitini ödediğim ürünüm çöp oldu.

10 Haziran 2024 21:04

10/06/2023 tarihinde Elazığ Teknosa mağazasından Philips promax dik şarjlı süpürge aldım aldığım zaman belli bir ücret verip sigorta yaptırdım ve ürünüm daha kullanalı 3 ay olmadan ortadan ikiye kırıldı ve yaptırmaya yolladım yapıldı geldi ve tekrar kırıldı 2 ay olmadı sigortadan geleli Şu anda pervanesi donmuyor 34 hatası veriyor lütfen artık yardımcı olun çok sıkıldım

11 Haziran 2024 11:50 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili müşteri mağduriyeti adına bir defalığa mahsus tarafınıza ücretsiz değişim işlemi sağlanacaktır. Parçanız Elazığ servisine gönderilecek olup, konu hakkında Elazığ servisi ile iletişime geçebilirsiniz. Tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaklardır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

11 Haziran 2024 12:03

Philips müşteri hizmetleri maalesef beklentimi karşılamadı toplasan bir senede 3 ay kullandığım süpürgem cop oldu başlığı bozuk ve bunu servis karşılamıyormuş para karşılığında satın almam gerektiğini söylediler ne kadar üzücü bir durum iyisi olsun diye seçtiğim marka paramla rezil oldum Tüketici Hakları'na başvurumu yapacağım

11 Haziran 2024 12:04

Bana baslık değişimi para karşılığında olacağını söylediniz

Ertürk sonuçtan çok memnun

Ertürk
18 Aralık 2024 13:07
"Biraz geç olsa da yaklaşık 2 ay geçti parça ancak geldi cumartesi günü yetkili servise bırakacağım kısmetse. Teşekkürler..."
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
24 Ekim 2024 12:51
"Bugün Philips yetkilisi tarafından aranıldım mağduriyetimin giderilmesi için servise yönlendirdi parça değişimi yapılacak teşekkür ederim"
Philips Süpürgede Kronik Parça Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Süpürge Başlığındaki Fırça Dönmüyor, Tam Verim Alamıyorum

Menekşe
02 Eylül 15:20
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
11 Temmuz 2024 16:02
PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge Kalitesizliği
Canan sonuçtan çok memnun

Philips Ev Aletleri Süpürge Sapı Üst Kısımdan Kırıldı

Canan
04 Eylül 23:45
"2 sene dolmadan kırılması gerçeğini ve tamire getir götürle uğraşma gerçeğini değiştirmez ama en azından garanti kapsamı konusunda sorun yaşamadığım için teşekkür ederim gerçi zaten olması gereken budur. Bana dönüş yapan müşteri temsilcisinin döver gibi bilgi vermesi takdire şayandı. Sadece Beşiktaş servis noktasına hem kısa sürede hem de güzel şekilde hizmet verdikleri için teşekkür ederim."
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri