27 Haziran 2023 18:30

Merhaba ben iki ay önce Philips Ep5144/70 Tam Otomatik Kahve Ve Espresso Makinesi Siyah cihazından aldım üçüncü gün bozuldu servise yolladım 15 gün sonra aldım tekrar aynı gün bozuldu toplam 3 kahve yapamadı gene servise verdim. Servis cihazınız yapıldı diye bile aramadı bile şimdi yapıldı diyorlar cihaz faturasında alındığı tarih servise verildiği tarih belli ikinci kez tekrar servise verildiği tarih belli şimdi diyorlar ki toz kahve yapmayın. Bahaneye bak hesapta kahve makinesi evimde bir gün bile çalışmadı ben değişimini istedim. İadesini istedim. Kimse arkasında durmuyor mağdur edildim.

profile profile
06 Temmuz 2023 10:25 (Şikayetten 8 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolleri yapabilmemiz adına cihazınız için hangi yetkili servisimize başvurduğunuzu iletmenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Ahmed

Kesinlikle katılıyorum, şarjlı süpürge aldım 2 defa kullanım hatası bahane ederek garanti dışı tamir yaptılar. Aldığıma pişman oldum.

Esra
03 Aralık 2023 23:54