Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Çok Yoğun Şekilde Kireç Akıtma Yapıyor

20 Kasım 2023 18:31

Philips Azur serisi ütüsünü aldım ve ilk kullanımda küçük kireç parçaları dökülmeye başladı. Üzerinde fazla durmadan ütülemeye devam ettim ancak sarı su akıtmaya başladı ve ikinci kullanımda çok fazla kireç akıttı.

Ütü suyunu kaynatıp soğutulmuş su kullanmama rağmen ciddi bir kireç sorunu yaşıyorum. Ürünü yetkili servise götürdüm. Umarım yeni bir ürün verirler çünkü ürünü alalı henüz bir ay oldu.

27 Kasım 2023 15:26

Bir ay önce Philips Azur serisinden ütü aldım ütü ikinci kullanımdan itibaren kireç dökmeye başladı mağaza yetkili servise yönlendirdi yetkili servis ütünün bakımını yapıldığını söylüyor Bir aylık iki kere kullanılan bir Ütü nasıl olur da bu kadar kireç toplar ütüyü yetkili servisten getirdikten sonra yine kireç döküyor yetkili servis ütüde hiçbir kusurun olmadığını söylüyor ürün değişiminin mümkün olmadığını para iadesinde olmadığını söylüyor 3.500 liraya aldım ürün şu anda resmen çöp oldu hiçbir yetkili de bana geri dönüş sağlamadı Bu üçüncü Şikayetim Philips resmen beni hayal kırıklığına uğrattı

26 Kasım 2023 12:38

Ütümü yetkili servise götürdüm bakın ve onarımı yapıldı diyor ilk ütülemede aynı kireç iyi yine döküyor ne yapmalıyım her ütüden sonra ürünü yetkili servise götürüp içini mi temiz ettireceğim Philips kesinlikle ürününün arkasında durmuyor verdiğim para çöp oldu hiçbir yetkiliden de geri dönüş almadım Sonuç hüsran gidişat Tüketici Hakları'na doğru

28 Kasım 2023 12:13 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın P., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Philips Marka Ütü Hatalı Üretim Ve Değişim Yapılmıyor

27 Kasım 2023 14:20

22 Ağustos 2023 12:09
Goksen sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 23:02
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri