Philips Ev Aletleri 8000 Aqua Plus Teleskopik Kırıldı

Philips Ev Aletleri 8000 Aqua Plus Teleskopik Kırıldı
25 Şubat 2024 16:46

Philips 8000 series Aqua Plus 25/11/2022 aldığım dikey elektrikli süpürgenin teleskopik borusu kırıldı. Garanti dahilinde değiştirilmesini istiyorum, sonuçta yalnızca süpürme yapıldı.
Philips güvendiğimiz marka, bu kadar basit olmaması gerek. Aynı sorunu birkaç şikayetlerde okudum umarım ilgilenilir teşekkür

İbrahim
26 Şubat 2024 18:13

Bugün tekrar Philips servisine gittim parçaların garantisi 1 yıl anlamadım Böyle saçmalık mı olur Ben bu elektrik süpürgesini alıyorum 2 yıl Garanti veriyorlar parçaların garantisi 2 yıl değilmiş

28 Şubat 2024 15:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Özkan, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile ücretli işlem sağlanmaktadır. Yalnızca müşteri mağduriyeti adına 1 yıllık ürünler için bir defalığa mahsus olarak ücretsiz değişim işlemi sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Hlm sonucu yetersiz buldu

Philips Süpürge Borusu Sürekli Kırılıyor, Kalıcı Çözüm Bekliyorum

Bahar
02 Ekim 11:54
Philips Süpürge Borusu Sürekli Kırılıyor, Kalıcı Çözüm Bekliyorum
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

Saniye
26 Haziran 15:06