Philips Dikey Süpürge: Üç Gün İçinde Arızalanma Sorunu

Philips Dikey Süpürge: Üç Gün İçinde Arızalanma Sorunu
13 Kasım 2024 13:19

3 gün önce Philips dikey süpürge aldım. 3. günü başlık dönmesi durdu, yani fırça tarafı dönmemeye başladı. 3 gün içinde bir süpürge bozulur mu yahu? İşin yoksa şimdi teknik servis ara. 2 yere sordum, 'Biz bakmıyoruz' dediler. Markasına güvendik, gittik aldık. Şu hale bak.

16 Kasım 2024 09:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Cem Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

18 Kasım 2024 13:49

Cem Bey Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
28 Ekim 2023 00:59
"Sorunlu parçayı yenisiyle değiştirip yardımcı olduğunuz için teşekkürler ederim"
PHILIPS  Dikey Süpürgemin Değişimini İstiyorum
PHILIPS  Dikey Süpürgemin Değişimini İstiyorum