Handan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Airfryer Çalışmıyor!

08 Kasım 2023 13:09

HD9650/90 Premium Airfryer 1 yıl önce aldım servise gönderdim ısıyla alakalı rezistans değiştirildiği söylendi ama ilk açmamda yine durdurdu. Kendini ve çalışmıyor daha 1 yıllık ürünün bu şekilde olması çok rahatsız edici ve benim için üzücü bir durum sürekli servise götürmek ürünü daha çok yıpratacak bu nedenle hiç memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum.

26 Aralık 2023 18:56

Her ay servise mi gideceğim bu nedir böyle

26 Aralık 2023 18:55

Tekrar servise götürdüm parça değişimi yaptılar ama ev getirdim 1 kere çalıştı simdi tekrar çalışmıyor ben sürekli servise mi götüreceğim bu aleti lütfen bu konuyla ilgili yardımcı olmanızı ve değişim olmasını rica ediyorum buradan da bir sonuca varamaz isem CİMER'e de gerekli başvuruları gerçekleştireceğim

09 Kasım 2023 14:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın D., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Handan
10 Kasım 2023 22:42

Merhaba Bende biliyorum tekrar tekrar servise götürebileceğimi ama daha yeni yapılmış olan bir cihaz eve getirdiğim de aynı şeyi yapıyor ise benim için bu çok büyük bir sorun bunun sizin tarafınızdan çözüme ulaştırılmasını rica ediyorum CİMER e de her yere de gerekli başvuruları mi yapacağım ben değişim talep ediyorum daha 1 yıllık ürünüm için

Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Fevzi
03 Aralık 2023 02:26
PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfeyer Paslandı
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Nusret
25 Kasım 2023 16:02
PHILIPS Ev Aletleri Philip Airfry Paslanma
Habibe sonuçtan hiç memnun değil

Habibe
01 Şubat 2024 13:47
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Hd9650/90 Airfryer

Berk
09 Eylül 2023 10:01
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Serviste Ürünümü Kırdı

Beyza