Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Philips 8000 Series Aqua Plus Dikey Süpürge Çalışmıyor!

31 Mayıs 2023 14:27

24 Kasım 2023 19:05

Daha alalı 6 ay oldu olmadı düğmesi koptu ve borusu kırıldı bakılmasını istiyorum. Zaten 6 ay önce aldığımızda da bozuk gelmişti kağıtların hepsi elimde daha kullanamadan servis aldı batarya sorunu diye tekrar yolladılar şimdi de borusu elimde kaldı düğmesi yerinden çıktı Philips'e bu yakışmadı ben bunu kullanamadan çöpe atıcaksaksam o kadar para verip almamın ne anlamı var

Ek
Rümeysa
Rümeysa
31 Mayıs 2023 12:33

Trendyol aracılığıyla dükkan35 adlı satıcıdan Philips 8000 series Aqua Plus dikey süpürge aldım 30.05.23 tarihinde elime ulaştı makineyi çalıştırdım ve bir halıdan sonra süpürge çalışmadı. Bugün yani 31.05.23 tarihinde yetkili servisi aradım ama bana yardımcı olmadılar. Bu süpürgenin daha önce kullanılmış olduğunu düşünüyorum zira incelediğimde süpürgede çizikler darbeler fark ettim. Değişim falan değil kesinlikle iade etmek etmek paramı geri almak istiyorum.

06 Haziran 2023 17:33 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. 31.05.2023 tarihinde yetkili servisimiz size ulaşmış olup rezervasyon oluşturulmuştur. Süpürgeniz henüz incelenmedi ise kısa süre içerisinde incelemeler yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Dikey Süpürge Başlığı Çalışmaz, Garantiden Hızlı Çözüm Talebi

11 Şubat 22:03

Philips Aqua Blue 8000 Şikayetim

25 Temmuz 2025 15:59
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge Servis Ve Ürün Problemleri Sonucu Mağduriyet

30 Eylül 2025 16:27