Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Aşırı Uzun Servis Süreleri

Hacı
10 Kasım 2023 15:55

2020 model Peugeot 308 araç sahibiyim. İstanbul'da kaza yaptım ve aracın onarımı için servisi aradım. Servislerde çok yoğunluk olduğunu, iki buçuk ay sonraya gün verebileceklerini, parça bekleme ve onarım için süre veremeyeceklerini söylediler. Yani aracım minimum 3 ay bekleyecek -ki hasarı tarif ettiğimde 2 aya yakın zaman alacağını söylediler- 2 ay tamir sürerse aracım 3 buçuk ay onarımda kalacak. Çevre illeri de aradım ama benzer tarihlerden bahsettiler. (Araçta öyle ağır bir hasar yoktu zaten dışarıda 25 günde yaptırdım.) o dönem araca çok ihtiyacım olduğu için dışarıda yaptırdım. Yukarıda yazdığım gibi 25 gün sürdü. Satış yaparken bu süreçlerden hiç bahsetmeyen Peugeot'a bu durumu sordum, kurcaladım, araştırdım ki servislerde PSA grubu 3 markaya 1 adet cihaz veriyorlarmış. Yani bir cihazla hem Peugeot'a hem Opel'e hem de Citroen'e gelen araçlara servis hizmeti vermeye çalışıyorlar. Tabi bu da yığılmaya sebep oluyor, umurlarında değil mağdur olan müşteri! Dahası var, aracımda bir süre sonra şerit takip ve çarpışma önleyici sorunu çıktı, yine servisi aradım ve bana dediler ki aracın sensörlerini başka yerde değiştirdiğin için bu arızaya bakamayız! Şaka gibi. Araç alacaksanız bu süreçleri muhakkak araştırın derim. Allah korusun inşallah olmaz ama trafikte olduğumuz her kaza olabilir; ben 20 ile giderken servis gelip yandan girdi. Başa gelmez demeyin! Sonra bu sinir bozucu süreçle uğraşmayın.

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
20 Eylül 2023 20:46
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
01 Mayıs 2024 00:17
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot PSA Grubu Park Sensörü

Recep