Serdar sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 12:42

03.08.2024 tarihinde Peugeot 508 aracımı yaklaşık 4450 km de ilk yıl bakımına Eskişehir Alpata bayisine servise götürdüm ve bakımlarını yaptırdım. Fotoğraflarda da açıkça görüleceği üzere henüz 1 yıl olmasına rağmen sağ arka Kelebek camı fitili parçalandığı ve son tarafta da deformasyon olduğunu garanti kapsamında değişimi için servise ilettim. Fotoğrafları çekildi ve genel merkez onayı talep edildi. Cumartesi günü olduğu için pazartesi görüşebileceklerini ve tarafıma bilgi verileceği söylendi. Ayrıca Kütahya'da ikamet ettiğimin de bilinmesini isterim. Pazartesi genel merkezden onay alınamadığı kullanıcı hatası olduğu yönünde geri bildirim aldım. Akabinde Peugeot Türkiye müşteri hizmetleri P**** Hanım ile iletişime geçerek 922204 dosya numarası ile tekrar talepte bulundum. Bugün geri bildirim ile telefonda talebimin onaylanmadığı araç yıkanırken oluşmuş olabileceği söylendi. Konu ile ilgili bütün platformlarda şikayette bulunacağımı hatta konuyu yargıya taşıyarak Peugeot Fransa ile iletişime geçeceğimi belirterek telefonu kapattım. Peugeot Türkiye olarak konunun takipçisi olmanızı, problemi çözmeniz ve sattığınız ürünün arkasında durmanızı bekliyorum.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Tüketici Hakem Heyeti sonucu nedir aynı problemi karşılaştım

Serdar

Hakem Heyeti ilgili firmadan konu ile ilgili bilgi ve savunma talep etmiş ama dönüş yapmamışlar. Durum böyle olduğu halde lehimize karar çıkmadı ve Tüketici Mahkemesi yolu açıktır diye yazı geldi... Açıkçası uğraşmaktan yoruldum vaktim de yoktu 15 gün içinde yazdığı için de mahkemeye başvuru yapamadım

Hakan
Hakan

Merhaba, ben Fransa epostasını bulamadım ama internette İngiltere epostalarını buldum. Sanıyorum sadece info. Uk olan adres çalışıyor (bana cevap gelmedi ama Türkiye Stalantis tekrar aradı). Benzer şekilde [email protected]. fr veya türevleridir diye tahmin ediyorum. Cam fitili sorunu maalesef global ölçekte Peugeot'ta varmış. Ben de her yere ulaşmaya çalıştım. Ama yedek malzemeyi satma taraftarılar. En son Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Cevap bekliyorum. Fakat ümitli değilim. Olumsuz olursa Türkiye'de ve Tüm dünyada bunu bildireceğim. Var böyle global ölçekli siteler. Google yorumlara da ekleyip puanlarını düşük vereceğim. Hakem heyetini bekliyorum. [email protected]. uk ; [email protected] ; [email protected]

Serdar

Maalesef Hakem Heyeti'ne de başvurdum ama kabul görmedi, tek çare kalıyor tüketici mahkemeleri ama sonuç alabileceğimiz sanmıyorum

Oğulcan
Oğulcan

Merhaba, ben de aynı model araçta benzer bir sorunla uğraşıyorum ve kiminle görüştüysem garanti hiçbir şekilde kabul görmüyor. Peugeot Fransayla iletişime geçmek istiyorum ancak mail adreslerine bir türlü ulaşamadım. Sizde varsa benimle paylaşabilir misiniz?

Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Bekletilen Fitil Değişimi Sorunu

19 Şubat 2025 01:35
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 17:06
Peugeot 408 Direksiyon Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 17:45