Derdo
23 Temmuz 2024 07:29

S***** O** B**** denen şirkete Peugeot Boxer 2018 ABS beyni arızası ile gittim. Kabloları kontrol ettikten sonra B**** arızalı değişecek dedi. Bana B**** arka seri numarasının fotoğrafını çekip attı. 'Abi, sen de bak, ben de bakayım' dedi. Ben üstten de beynin resmini çektim. Usta, beyini buldum. Antep'te 11 bin, sıfır garantili dedi. İşim acele olduğu için tamam deyip 11 bin verdim. Ertesi gün B**** geldi. 'Takalım' dedi. Gittim, her neyse arıza giderildi, akşam araç bana geri teslim edildi. 12 bin de el emeği istedi. Yani 23 bine işi bitirdi. Ertesi gün iş yeri değişen parçayı ve faturayı benden istedi. Ben de ustaya 'Parçayı almayı unuttum, bir de faturamı kes, gelip alayım' dedim. Sökülen beynin alındığı yere yani Antep'e iade edildiğini, faturamın kesileceğini söyledi. Beyini ısrarla getirmesini istedim. O zaman 3 bin lira daha ödememiz gerekir dedi. 'O da benim sorunum değil, senin sorunun' dedim. 'Benim parçamı neden veriyorsun?' dedim. 'Tamam, beynini de getireceğim' dedi. Sonra usta, benim aracın B**** resminin tamir edilmiş halini durum yapmış. Orada bir ayrıntı dikkatimi çekti. Benim beynin üstünde üçgen şeklinde yeşil bir etiket parçası vardı ve aynı yerinde duruyordu. Sonra kaputu açıp benim çektiğim fotoğrafla o beyni karşılaştırdım. Gerçekten de B**** benim arızalı dediği üstündeki beyindi. Ustayı aradım, 'Yanına geleceğim, ne oldu?' dedim. 'Benim beynini değiştirmemişsin. Aynı B**** üstünde duruyor.' 'Abi, sen neyin kafasını yaşıyorsun. Ben senin beynini getireceğim. Aracı da eski haline getirip paranı iade edeceğim' dedi. 'Tamam' dedim. Biliyordum beynini getiremeyecekti. 1000 tane B**** getirse ön ve arka fotonun kusurlarını bire bir yapamazdı. Sonra bana B**** fotosu attı. 'B**** bu' dedi. 'Bu benim değil, yanına geleceğim' dedim. Yanına gittiğimde beynin göbeğinin benim olduğunu, arka kutunun değiştiğini söyledi. 'Tamam' dedim, 'Sök, arkasının da resmi var karşılaştıralım' dedim. Söküldü, o da benim resimle aynı. Sonra bin tane yalan uydurdu. Ama hepsinin foyası ortaya çıktı. Arabayı bozuk halinde verdi. 'Kabloları yeni taktım' dedi. Kesti, bir de tutmuş sigortaların yerini değiştirmiş. Yani sigorta beynine arıza vermek istemiş. 18 binimi iade etti, 5 bin B**** kodlamasını bozamadığı ve işçilik için aldı.

Hüsamettin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Boxer Okul Taşıtı Teslimatında Beyin Arızası Ve Gecikme

Hüsamettin
14 Kasım 2024 13:37
Peugeot Boxer Okul Taşıtı Teslimatında Beyin Arızası Ve Gecikme

Peugeot Sıfır Arabada Çözülemeyen Sorunlar Ve Mağduriyet!

21 Kasım 2023 02:14
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Yetkili Servis Bakımında Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

23 Kasım 2024 20:51
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Boxer'da Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

Yasin
03 Aralık 2024 20:27
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
31 Ağustos 2023 14:20