Peugeot 508 Sunroof Açılmama Sorunu

Peugeot 508 Sunroof Açılmama Sorunu
16 Ağustos 2024 20:58

Merhabalar, 2020 Peugeot 508 aracımın cam tavanının açılmama sorununu bende yaşadım. Çok uzun süre araştırdım (kim ne yapmış nereye götürmüş) ve araştırmalarım sonucu kesinlikle servise götürmemeye karar verdim. Ayaklarının ya kırılmış ya da yerinden çıktığını düşündüm. Yapabilirim diyen bir usta bulup bu durumu ve böyle olmuş olabilir diye ustaya aktardım. Ardından usta ile işe girişip camı çıkardıktan sonra dişinin yerinden çıktığını fark ettik. Dişini yerine oturttuktan sonra sıkıntı giderildi. Sizlerde bu sıkıntıyı yaşayabilirsiniz diye video kaydı aldık bunu sizinle paylaşayım dedim.
Not: Sanrufun camını yerinden çıkarmaya gerek yokmuş, içeriden sanrufun arka tarafına elinizle destek verip açtıktan sonra videoda gösterdiğim dişi yerine oturtunca sorun giderildi.

Yorumlar (8)

Benzer Şikayeti Var

Bende de aynı problem var usta yerine oturtuyorum dişi ama açıp kapattığımda tekrar yerinden çıkıyor yer yapmış oraya bu parçadan nereden bulabilirim bilgin varmı bir de açarken sunroofun ayakları tam kaldırmıyor tavana sürtüyor bu problem de var mıydı sende yardımcı olursan sevinirim.

Enes

Aynı şekilde abi bende de cam tavan tuşuna bastığımda motor çalışıyor kendini açmaya çalışıyor ancak açılmıyor sanırım sorunumuz aynı Salı günü yetkili servise göstereceğim bakalım ne diyecekler teşekkür ederim bu arada abi

Kasım
Kasım

İyi günler sorununuza çözümü bulabildiniz mi

Selamlar 508 de aynı problem bende de var. Motor çalışıyor pencere 1cm kadar yukarı kalkıyor sonra tekrar yerine oturuyor. Ama sıkı basmıyor. Sizde ne problem çıkmıştı. Nasıl çözüldü.

Enes

Anladım acaba hangi ilde nereye yaptırdınız ben Ankara'da yaşamaktayım

Koray

Sinop'ta bir oto döşemeci yaptı, benim sorun elektriksel bir arıza değildi. Sunroof açılmaya çalışıyor ama kendini açamıyordu. Sonrasında elimizle içeriden sanrufa güç uygulayıp sanrufu açtık. Sorunda fotoğrafta gösterip işaretlediğim yerdeki diş yerinden çıkmıştı. Onu yerine oturttuktan sonra yağladık ve sıkıntı giderildi.

Enes

Abi selamün aleyküm elinde video var mıdır açılmama sorununu bende yaşıyorum

Koray

Videoyu yüklemiştim fotoğrafla birlikte ama o açılmıyor nedense, sonrasında sıkıntı giderildiği için silmiştim telefondaki videoları

Peugeot 508 Sunroof Açılırken Tavanı Çiziyor

11 Haziran 2025 22:45