Umut sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408: Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

23 Aralık 2024 12:30

Peugeot 408 aracımı 04.08.2024 tarihinde ABC Bayisinden satın aldım. Birinci haftanın sonunda araç çalıştırıldığında sol ön kapı tüm elektrikli ekipmanın enerjisini kesiyor ve vites Drive moddan Park moduna atıyordu. ABC Servise götürdüm ve oradaki hiçbir yetkili veya usta başı ilgilenmedi. 26.08.2024'de aynı arıza tekrarlandı ve bu sefer kaydını aldım ve ABC'ye gittim, lütfen dahi kayıtları izlemediler ve beni ikinci tekil şahısla hitap ettiğim için ilgilenmeyeceklerini ilettiler. Peugeot Türkiye ile iletişime geçtim ve Göral Yetkili servisine yönlendirildim. İlgilendiler ancak yine de tatmin edici bir çözüm üretilmedi. 20.12.2024'de yazılım nedeniyle arızaların meydana geldiği ve acil yazılım güncellemesi gerektiği iletildi.
Vuruntuların şanzıman üzerine etkisi nedir? Araçta uzun vadeli bir sorun ortaya çıkar mı? Hiçbir bilgi verilmedi.
Peki ilk otuz günde aynı arızayı tekrarlayan bir ürün ayıplı olarak kabul edilmesi gerekirken dört ay sonra evet arıza var denilmesi ayıplı olduğunun kabulü değil midir? Aracın ayıplı ürün kapsamında değerlendirilmesini rica edeceğim.

profile profile profile
08 Ocak 2025 13:25

İyi günler 23. Aralık. 2024'te bildirdiğim şikayet hakkında henüz Peugeot'tan bir dönüş olmadı. İlk otuz günde aracın arızalı olduğu gerçeğini kendi süreçlerinin hantallığından ve etkinsizliğinden dolayı dikkate almayan veya alamayan ve değerlendiremeyen bu marka için her geçen gün görüşüm daha da olumsuzlaşıyor. Saygılarımla,

Fahrettin
Fahrettin

Merhaba umut bey, aynı sorun benim aracımda da var süreç nasıl işledi sorunu çözebildiniz mi bilgilendirirseniz çok sevinirim

Özkan
Özkan

Selam umut bey size nasıl ulaşabilirim. Aynı sorun benim araç'da da var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Umut

Merhaba Özkan Bey Yetkili servise gittiğinizde güncelleme kontrol ediliyor Yine de ulaşmak isterseniz telefonunuzu paylaşırsanız size dönüş yapabilirim

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Peugeot 408'de Ciddi Güvenlik Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Hasan
22 Temmuz 2025 17:21
Yeni Alınan Peugeot 408'de Ciddi Güvenlik Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Motor Arızası Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

Merve