Peugeot 408: Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

23 Aralık 2024 12:3020.791

Peugeot 408 aracımı 04.08.2024 tarihinde ABC Bayisinden satın aldım. Birinci haftanın sonunda araç çalıştırıldığında sol ön kapı tüm elektrikli ekipmanın enerjisini kesiyor ve vites Drive moddan Park moduna atıyordu. ABC Servise götürdüm ve oradaki hiçbir yetkili veya usta başı ilgilenmedi. 26.08.2024'de aynı arıza tekrarlandı ve bu sefer kaydını aldım ve ABC'ye gittim, lütfen dahi kayıtları izlemediler ve beni ikinci tekil şahısla hitap ettiğim için ilgilenmeyeceklerini ilettiler. Peugeot Türkiye ile iletişime geçtim ve Göral Yetkili servisine yönlendirildim. İlgilendiler ancak yine de tatmin edici bir çözüm üretilmedi. 20.12.2024'de yazılım nedeniyle arızaların meydana geldiği ve acil yazılım güncellemesi gerektiği iletildi.
Vuruntuların şanzıman üzerine etkisi nedir? Araçta uzun vadeli bir sorun ortaya çıkar mı? Hiçbir bilgi verilmedi.
Peki ilk otuz günde aynı arızayı tekrarlayan bir ürün ayıplı olarak kabul edilmesi gerekirken dört ay sonra evet arıza var denilmesi ayıplı olduğunun kabulü değil midir? Aracın ayıplı ürün kapsamında değerlendirilmesini rica edeceğim.

Umut
8 Ocak 2025 13:25

İyi günler 23. Aralık. 2024'te bildirdiğim şikayet hakkında henüz Peugeot'tan bir dönüş olmadı. İlk otuz günde aracın arızalı olduğu gerçeğini kendi süreçlerinin hantallığından ve etkinsizliğinden dolayı dikkate almayan veya alamayan ve değerlendiremeyen bu marka için her geçen gün görüşüm daha da olumsuzlaşıyor. Saygılarımla,

3 Mart 2025 09:36

Merhaba umut bey, aynı sorun benim aracımda da var süreç nasıl işledi sorunu çözebildiniz mi bilgilendirirseniz çok sevinirim

28 Aralık 2024 10:14

Selam umut bey size nasıl ulaşabilirim. Aynı sorun benim araç'da da var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bakım Sonrası Motor Arızası Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

20 Ekim 2025 19:2610.415

Peugeot 2008 model aracımın bagajında bir arıza meydana geldiği için aracımı Ankara Göral Yetkili Servis'e götürdüm. Gar...

Yeni Araba, Bitmeyen Sorunlar: Peugeot 308 Kabusu

29 Kasım 2024 11:0913.145

İstanbul' da Peugeot D****' den 0 2024 Peugeot 308 benzinli aldım. Aracı almamın 2. Haftasında aracın sağ tarafının elek...

Tümünü Gör
Peugeot Pişmanlıktır, Tecrübe İle Sabit

PeugeotPişmanlıktır, Tecrübe İle Sabit

Ersin
2026 Peugeot Rifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

2026 PeugeotRifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

Muhammet
Peugeot Kilit Sorunu!

Peugeot KilitSorunu!

Ahmet
Peugeot 5008 Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Peugeot 5008Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Şenay
Peugeot Ümitköy Göral Sıfır Araçmış

Peugeot ÜmitköyGöral Sıfır Araçmış

Ayşe
Peugeot 3008 Sorunları Bitmiyor!

Peugeot 3008Sorunları Bitmiyor!

Sinan