Osman
28 Ağustos 2023 14:32

Sıfır aldığımız Peugeot 408 GT aracın kapı altı plastiğinden sıkıntı var. Bununla ilgili yetkili bayiye gittim, bana temizleyici süt vererek gönderdiler. Şikayet olarak Peugeot internet sitesinden şikayeti yaptım, bana dönülen cevap dış etken garantiye girmez dediler. Sıfır alındığında araç komple seramik kaplandı, kaput filmi yapıldı. Siyah araç olduğu için bayiden çıkmadan yaptırdık. Daha sonra aracın kapı altı denilen yerdeki siyah plastik üzeri toz kaplamış gibi duruyor. Yıkamada çıkmıyor, temizlik sütü sürüyoruz, bayinin verdiği 1 gün sonra yine aynı durumda. Siz olsanız, sıfır alınan bir araçta yıkadıktan sonra bu görüntüyü nasıl karşılarsınız, dış etken deniliyor. Arkadaşlar, araba dışarıda duracak, güneşte alacak, yağmurda alacak. Bu kadar kısa sürede buradaki plastik parça dış etkenden nasıl bu hale gelir? Ben çözüm bulamadım. Peugeot firması sattığı arabanın arkasında durmuyor. İnternetten araştırma yaptım, buna benzer şikayet var. Demek ki sadece sıkıntı benim aracımda değil. Peugeot olarak çözüm bekliyoruz.

Emre
Emre

Üstadım merhaba, sorun çözüldü mü? Bende aynı konudan muzdaribim ne yaptın.

Aykut
Aykut

Aralık 2024de aldığım araç aynı durumda. Bir WhatsApp grubu oluşturalım. Sonuç çıktı mı hocam

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 Üretim Hatası

Gökhan
30 Nisan 2024 13:14

03 Nisan 2025 15:50
Peugeot 208: Boya Sorunu Ve Yavaş İlerleyen Çözüm Süreci
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Şevket
29 Haziran 2024 00:32