Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 00:11

Merhaba, bugün BP Van Kurtoğlu petrol istasyonunda saat 22:45'te yakıt aldım. Çalışmalar yaptıkları için kayıt dolduran kişiye 1.500 TL atar mısın dedim, 'tamam' dedi. Yakıtı yükledi, içeri geçtim ödeme yapmak için. 'Kolay gelsin, yakıt almıştım, ödemeyi yapacaktım' dedim. O da benimle hiç muhatap olmadı, sarhoş ve umursamaz bir tavırla elimdeki fişi aldı. '500 TL' dedi. Ben de 'yok, ben 1.500 demiştim' dedim, 'yok' dedi. '500 TL' tam dedim, duymamış olabilir diye bir daha gidip yakıt aldım. 'Abi, 1.500 demiştim, 500 atmışsın' dedim. 'Tamam, gel 1.000 daha atayım' dedi. Yakıtı yükledi, içeri gittim ödemeyi yapmak için. Yine kasaya bakan kişi umursamaz bir tavırla fişimi aldı. Bir de sigara istedim. Ödemeyi yaptım, çıktım, fişi teslim ettim, aracıma bindim ve ayrıldım. Bir kişi peşimden gelip 'ödemeyi yapmışsın' diye beni araçtan indirip, 'ödemeyi yapmış, kaçıyorsun' sert bir tavırla beni içeri götürdüler. İçerideki kasaya bakan kişi 'ödemeyi yapmışsın' diyor, ben de 'yaptım' diyorum, 'yok' diyorlar. Ben de mobil bankacılıktan baktım, ödeme yapılmış, yine inkar ediyorlar. Sanırım kasiyer sarhoştu, kafası yerinde değildi. Sonra biri baktı, 'evet, ödeme yapılmış' dedi. 'Seni bırakmışlar' dediler. Ben de 'sizden şikayetçi olacağım' dedim. Orada çalışan biri 'git, kime şikayet ediyorsan et' sert bir üslupla konuştu. Şirketinizden şikayetçi olacağım, gereken yapılmazsa eğer.

05 Kasım 2024 09:33 (Şikayetten 9 saat sonra)
BP Van Kurtoğlu'nda Yanlış Anlaşılma Ve İlgisizlik

Değerli Müşterimiz, Konu ilgili birimlerimize iletilmiş olup detaylı olarak incelenmeye başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. bp Petrolleri A.Ş.

06 Kasım 2024 17:05
BP Van Kurtoğlu'nda Yanlış Anlaşılma Ve İlgisizlik

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Size gönderilen anket ile almış olduğunuz hizmeti değerlendirmenizi rica eder sizi tekrar istasyonlarımızda görmekten mutluluk duyarız. bp Petrolleri A.Ş.

17 Şubat 2025 15:58

31 Mart 2025 09:51
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Akaryakıt İstasyonunda Hatalı Kart İşlemi Ve Saygısız Davranış

05 Temmuz 2025 21:50

11 Mart 2025 15:29
Mutlu sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2024 15:58
"Firma yetkililerine ilgi ve alakaları için teşekkür ederim. Hatalarından kendilerine gelişim fırsatı çıkaran bu kurum saygımı kazanmıştır."