Barış sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 12:26

Merhaba,

03.06.2024 saat 17.50 civarında BP Olimpiyat (Başakşehir) istasyonundaki oto yıkama tünelinde aracımın sağ dikiz aynası kırıldı.

Durumu istasyon yetkilisi F**** Ç****'e (053*********42) ileterek mağduriyetimin giderilmesini talep ettim. Kendisi ısrarla dikiz aynamın işlemli olduğunu ve kırılmanın kendilerinden kaynaklanmadığını belirtti. Halbuki öyle bir durum yok. Göstermelik olarak kırılan yerden birkaç fotoğraf alıp "merkeze göndereceğiz" diyerek olayı kapattı. Tutanak tutmak istedim fakat imzalamayacağını belirtti.

Olaydan sonra BP çağrı merkezini aradım. Başvurumu aldılar ve birkaç gün içinde sonuçlanacağını söylediler. Maalesef henüz bir sonuç yok.

Yaşadığım bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. BP istasyon yetkilisi F**** Ç****'i negatif ve suçlayıcı tavrından dolayı şikayet ediyorum. Olayla ilgili elimde görseller mevcut (konum verileriyle birlikte). Gerekirse hukuki yollara başvurmaktan çekinmeyeceğimi bildirir, en kısa zamanda bir çözüm sağlanmasını bekliyorum.

Araç Plakası: 34 COU 504
Araç Marka Model: Renault Megane 3 Station Wagon

08 Haziran 2024 12:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)
BP İstasyonundaki Oto Yıkama Sonucu Kırılan Dikiz Aynası Şikayeti

Değerli Müşterimiz, Konu ilgili birimlerimize iletilmiş olup detaylı olarak incelenmeye başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. bp Petrolleri A.Ş.

10 Haziran 2024 13:10
BP İstasyonundaki Oto Yıkama Sonucu Kırılan Dikiz Aynası Şikayeti

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Size gönderilen anket ile almış olduğunuz hizmeti değerlendirmenizi rica eder sizi tekrar istasyonlarımızda görmekten mutluluk duyarız. bp Petrolleri A.Ş.

Oto Yıkama Hatası Sonucu Araç Boyasında Zarar Ve Mağduriyetimin Giderilmemesi

22 Temmuz 2025 23:22
Oto Yıkama Hatası Sonucu Araç Boyasında Zarar Ve Mağduriyetimin Giderilmemesi
oto-yikama-hatasi-sonucu-arac-boyasinda-zarar-ve-magduriyetimin-giderilmemesi-2.jpg
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 13:11
BP Petrolleri Benzin İstasyonunda Yaşanan Depo Kapağı Sorunu

Bünyamin
14 Temmuz 2024 21:13

02 Temmuz 2024 10:21
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 16:36
Petrol Ofisinin Yolda Bırakması