Petlas Lastik Malının Arkasında Durmuyor

14 Haziran 2024 21:55

27 Temmuz 2024 09:48

2022 yılında aldığım Erkunt traktörümün lastikleri ne Petlas malının arkasında duruyor ne de Erkunt madem bunları traktöre takıyor sizde arkasında durun ne biçim fabrika ne biçim marka ne servis var ne marka var ne malarının arkasında durma var vallahi yazık yanı başında casei var 3 model bar hiçbir tanesi bu kadar ne arıza veriyor verdiğindede servis anında geliyor bizde ne servis geliyor ne de malının arkasında durma VAE ya bu traktörüm sefer yapıyor başka bir şey değil vallahi ayıp erkunta

Ek
Ek
Nurullah
Nurullah
14 Haziran 2024 18:30

2022 model erkut kıymet serisi aldım tekerleklerin fitil atmaya başladı çizilmeye başladı tekerlekler mahvolmuş bir şekilde Petlas müşteri hizmetlerini aradım Gmail'den fotoğraf video paylaştım onlara geri dönüş yaptılar hiçbir sıkıntı yok dediler bizim Taraftan arazileriniz kötüdür taşlıdır falan dediler tamam dedim sıkıntı yok dedim bir daha ben Petlas'a bulaşma dedim bugün başka köye geldim şu an videosunu paylaştığım köy adamların 1500 tarlasını biçti benim traktör de 22 model onlarınki de 22 model benimkini de üzer geldi onlarınki de 22 model aynı şekilde üzerinde Petlas Marc'a lastik var iki traktörün de lastikleri aynı şekilde fitil atıyor anlayacağım Petlas hiçbir şekilde Marc'a değil malının arkasında durmuyor tak o Marc'a lastik aldım tüm fotoğraflar bende tüm mesajlar bende duruyor adamlar Ankara'dan geldi baktılar tüm tekerlekleri değiştirdiler ama Petlas malın arkasında durmuyor gerçekten yazık her yerden de paylaşım yapacağım

25 Haziran 2024 14:43 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzüntülerimizi iletmek isteriz. Konuyla ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Konuyu bilgilerinize sunar iyi günler dileriz. Saygılarımızla. PETLAS Müşteri Hizmetleri.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Petlas’ın Değişim Sözünü Tutmaması Ve Para İadesi Yapmaması

04 Nisan 18:59
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Üretim Hatalı Lastikler Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet

13 Ağustos 2025 13:34
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Bayisinden Eski Ve Sorunlu Lastik Satışıyla Mağduriyet Yaşadım

23 Kasım 2025 23:55
Ertogrul sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Lastik Sıfır Olduğu Söylenen 10 Yıllık Lastik Satışı Ve Bayi Hakareti

05 Mart 16:27