Pegasus Online Check-in Yapamıyorum

Pegasus Online Check-in Yapamıyorum
Özge
09 Eylül 2024 06:53

Pegasus uygulaması üzerinden online check-in yapamıyorum. Yolcu bilgileri eksik hatalı girilmiştir şeklinde uyarı veriyor. “İlgili kişinin kimlik ve seyahat dokümanları gidilecek ülkenin seyahat kurallarına uymamaktadır” şeklinde bir açıklama çıkıyor. Pasaportum 2027 yılına kadar geçerli, vizem de var. Sorun ne anlamıyorum, müşteri hizmetleri de yardımcı olamıyorsa neden var? 3 saat önce kontuara gidip check-in yapmayı deneyebilirsiniz diyor. Yurt dışı uçuş için ben kalkıp taa Aydından Antalya'ya gideceğim, sırf denemek için mi? Belki de olmayacak öyle mi?

profile profile profile
Özge
22 Kasım 2024 07:48

Kontuarda bir şekilde çözüldü ama, kendileri de uğraştılar yaklaşık 20 dakika, pasaportumdaki giriş çıkışları hesapladılar tek tek. Neden böyle bir şey yaşandı onlar da anlamadılar.

Yorumlar (16)

Enes

Merhaba, nasıl çözüldü?

Fatih

Ben de aynı durumdayım. Sabiha Gökçen - Milano. Nasıl çözebilirim?

Nurdan

Merhaba çözüm yapabildiniz mi nasıl oldu yardımcı olur musunuz bana da bende su an aynı hatayı alıyorum

Uçuşunuz mısır uçuşumu, mısır uçuşların da böyle sorunlar olabiliyor dediler bana müşteri hizmetlerinden

Onur

Yüz yüze check-in yap hava alanında. Bir sorun olmuyor en azından bende olmadı

Nurdan

Merhaba acil bilgi verebilir misiniz bende aynı sıkıntıyı yasıyorum çözebilen var mı?

Buse

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Sabiha gökçenden kahire'ye gideceğim.

Buse

Halledebildiniz mi?

Tolgahan

Merhaba sorun nedir bilgi verir misiniz

Onur

Tamamen aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz? Çözebildiniz mi?

Merhaba aynı hatayı alıyorum sorunu müşteri hizmetlerinden çözemedim kontuardan işlem yaparsınız dedi nasıl yaptınız acaba

Nurdan

Merhaba çözebildiniz mi ne yaptınız?

Cansu

Merhaba, şu an ben de benzer bir sıkıntı yaşıyorum. Yarın yurt dışı uçuşum var ve online check-in yapamıyorum. Siz bu sorunu nasıl çözdünüz?

Nurdan

Cansu Hanım haleldebıldınız mı ben de su an aynısını yaşıyorum

İrem

Merhaba halledebildiniz mi ben de aynı şeyi yaşıyorum

Suzan
05 Aralık 2023 11:45