Yanıltıcı Bilgilendirme Ve İade Sorunu: Paycell'de IBAN Aktarımı

Sevim
30 Haziran 2024 17:11

Paycell mobil uygulaması üzerinden Turkcell® faturalı hattıma yansıtılmak üzere Hazır Limit ile 2000 TL'lik Paycell karta aktarım gerçekleştirdim. Bu, sanal bir kart ve fiziksel bir kartım yok. İlk kez gerçekleştirdiğim bu işlemde, kendi sitelerinde belirtildiği gibi IBAN'a aktarılabilir olduğunu düşünerek aldanmış oldum. Durumu telefonla arayarak açıklamaya çalıştım, ancak 'IBAN'a aktarılamıyor' şeklinde yanıt aldım ve insanların yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum. 'İade yok, faturayı ödemek zorundasınız' şeklinde ters bir yanıt almak ise hiç hoş değil. Uygulama içerisinde bu değişikliğin yapıldığını para çekmeye ve aktarmaya çalışana kadar herhangi bir şekilde fark edemiyorsunuz. Sanki karttan kartınıza yükleme yapma seçeneği sunuluyor; ancak işlemi onaylayamıyorsunuz. Hazır limitimde bulunan ve faturama yansıtılan bu paranın iptal edilmesini talep ediyorum

14 Eylül 2024 21:32

Paycell karta aktarabilir limitim güncellenmiyor faturamı ödediğim halde hızlı bir şekilde düzeltilmesini istiyorum iki hafta oldu düzelir diye bekliyorum hala aynı yardımcı olmanızı istiyorum kullanıla bilir bakiyem 10 TL olarak kaldı daha önce aktarım yapmıştım yine eskisi gibi olsun

01 Temmuz 2024 07:32 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

01 Temmuz 2024 08:11

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz hakkında inceleme yapılarak ..... tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Paycell

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap

Haldun
06 Aralık 2023 16:38

Mevlüt
25 Ekim 2023 14:01
Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Hanifi
26 Ekim 2023 01:09