Ezgi sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2023 19:32

Obilet üzerinden Kadıköy mini suit otel için rezervasyon yaptım ve paramı ödedim. 15 Ekim'de otele giriş yaptık fakat gittiğimizde verdikleri oda küçük ve hijyenik değildi. Otel yetkilileri iptal yapamayacaklarını söyledi ancak alternatif bir yer ayarlamaya çalışacaklarını belirtti.

Ben otelden çıkış yapıp beklemeye başladım ancak iptal istedim çünkü kendi imkanlarımla bir yer ayarlayabileceğimi söyledim. İptal talebimi sağlayıcıya ileteceklerini belirttiler ancak hiçbir şekilde dönüş yapmadılar. Otel yetkilileri suçlamaları kabul etmediğini ve iade yapamayacaklarını belirtti.

Ben fotoğrafları çekip Obilet'e göndermiştim, bu bir suçlama değildi. İademi talep ettim ve talebi sağlayıcıya ilettiklerini belirttiler ancak yine olumsuz dönüş yaptılar. Bir mail üzerinden dönüş yaptılar ve sağlayıcının Paximum adında bir firma olduğunu gördüm. Faturamı istedim ancak göndermediler.

Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmek için talebi tekrar açtıklarını söylediler ve faturamı da göndermediler. Paximum ve Obilet ikisi de fotoğraflarıma rağmen hala suçlama diye adlandırıyorlar yaptığım şikayeti. Müşteri deneyimi adına hiçbir şekilde destek olmadılar. Ayrıca şikayetim burasıyla sınırlı kalmayacak.

Mini Suite Otel'de Kirli Yatak!

04 Ağustos 2024 20:48

03 Temmuz 2023 20:06
Villa Gönül Bahçem Rezervasyon Sorunu
Talip sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 13:09
Kaya Suit Gelibolu Otel İptal Sorunu
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon İptalinde Para İadesi Sorunu Ve Olumsuz İletişim Deneyimi

09 Haziran 2025 13:13
rezervasyon-iptalinde-para-iadesi-sorunu-ve-olumsuz-iletisim-deneyimi-4.jpg
rezervasyon-iptalinde-para-iadesi-sorunu-ve-olumsuz-iletisim-deneyimi-1.jpg
Cevher sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2025 11:16