Galip sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Tarafsız Logolu Kartla Bilet Alamamak

07 Kasım 2023 11:45

Tarafsız Passolig kartı sahibiyim. İyi bir futbol sever olduğum için ve gerektiğinde misafir tribünden de bilet alabilme hakkım olsun diye özellikle tarafsız kart almıştım. Ama bu hafta oynanacak Adanademir spor Fenerbahçe maçına hiçbir tribünden bilet alamıyorum. Kısıtlı diye uyarı veriyor. Tarafsız logolu kart alan bir birey özellikle 4 büyük takımın maçına bilet alamayacak mı? Bu ne kadar hakkaniyetli. O zaman Passolig kartı ne işe yarıyor Kartı almak için bir ücret ödüyoruz ve sonrasında siz bu kartla bilet alamaz siniz diyorsunuz. Müşteri hizmetleri diğer maçlarda sorun yaşamayacağımı söylüyor. Ben bu kartla büyük takımların maçına bilet alamayacaksam bu kart ne işe yarar o zaman. Mağduriyetimin giderilmesini ve tarafsız logolu kartla bireylerin bütün takımların maçlarına bilet alabilmesi için gerekli çalışmanın yapılmasını talep ediyorum.

07 Kasım 2023 11:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Tarafsız Passolig Kartı İle Maç Bileti Alamama Sorunu

08 Kasım 2024 12:42

03 Mayıs 2024 15:57

10 Ocak 2024 22:38

Çifte Passolig Kartıma Rağmen Bilet Alamıyorum!

19 Eylül 2025 14:15

09 Ağustos 2024 12:09