Papara Hesap Kapatma Ve 6 Ay Kullanılmayan Hesaplardan Ücret İstenmesi

Cihan
29 Eylül 2023 12:50

Merhaba yıllar önce Papara hesabımı kapatmak istediğimi müşteri hizmetlerinizi arayarak bildirmiştim ancak müşteri hizmetleri bu talebimi yerine getirmeyip hesabı askıya almış ve hesap hala askıda görünüyor, bugün bana 6 ay kullanılmayan hesaplardan para alınacak gibi bir mesaj geldi. Bu mesaj üzerine kontrol sağladığımda hesabın askıda olduğunu gördüm, 0850 340 0 340 numaralı çağrı hattını aradım 20 dakika beklememe rağmen bir kişi bile açmadı telefonu, hesabımın kapatılmasını istiyorum. Zaten yıllardır kullanmıyorum ve kullanmayacağım konu hakkında destek rica ederim.

29 Eylül 2023 17:43 (Şikayetten 4 saat sonra)

Yağmur
Yağmur

2 sene önce bekarken aldığım bir karttı ve şu an sürekli SMS geliyor ücrete binecek diye müşteri hizmetlerini aradım fakat açan yok o zaman liseye gidiyordum şimdi evlendim bile bu saatten sonra zaten kullanmam lütfen ilgilenir misiniz kapatmak istiyorum

Enes
Enes

Aynı mesaj banada geldi bugün. 1 yıl önce açtım hesabı ama hiç kullanmadım zaten içinde 0,31 kr... Vardı. Kullanıcı sözleşmesinde 6 ay boyunca kullanılmayan hesaplardan her ay 9,9TL alınacaktır yazıyor, destek hattını aradım bekledim bekledim kimse dönmedi.

papara-hesap-kapatma-ve-6-ay-kullanilmayan-hesaplardan-ucret-istenmesi-1.jpg

Selda sonuçtan çok memnun

Selda
12 Kasım 2023 21:45
"Hızlı dönüş için teşekkürler"
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep