Ahmet sonuçtan memnun

28 Mart 2024 10:31
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sıkıntım çözüldü”

dün akşam Papara kartımdan toplamda 271,47 TL çekilmiş. İnternette yaptığım araştırmaya göre bu durum oldukça yaygın bir sorun olarak karşıma çıktı. Hesabımdan iki kez para çekilmiş; birinde 134,75 TL, diğerinde ise 134,99 TL. Bu işlemlere kesinlikle onay vermediğimi ve izin alınmadan gerçekleştiğini belirtmek isterim. Bundan sonra daha dikkatli olmayı planlıyorum ve yeni bir Papara kartı almayı düşünüyorum.

Lütfen çekilen 271,47 TL'nin iadesini yapın çünkü bütün param bu şekilde gitti ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu sabah neredeyse 90 TL daha çekilmeye çalışılmış ama kartımı geçici olarak kapattığım için bu işlem gerçekleşmedi. Eğer bir öneriniz varsa lütfen bana bildirin. İşlemlere onay vermediğimi ve bu durumun yasal olmadığını bildiğimi ifade etmek istiyorum.

28 Mart 2024 11:16 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi

07 Nisan 2024 00:58

28 Temmuz 2023 11:29

Papara Hesabımdan Açıklamasız ve Yüksek Tutar Kesintisi Hakkında Mağduriyet

Selda
22 Ekim 2025 01:05
papara-hesabimdan-aciklamasiz-ve-yuksek-tutar-kesintisi-hakkinda-magduriyet-2.jpg
papara-hesabimdan-aciklamasiz-ve-yuksek-tutar-kesintisi-hakkinda-magduriyet-1.jpg
Papara Kategorileri