Onur sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2024 13:25
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Tüm Papara Ailesine İlgi ve Alakaları için yürekten teşekkür ediyorum. Tüm işlemlerim 24 saat geçmeden sorunsuz şekilde çözümlenmiştir. İlgi ve alakanız için tekrar çok teşekkür eder, İş birliğimizinin devam etmesine çok sevindim. İyi ki Varsınız çok teşekkürler Saygılarımla Onur Avcı”

396****316 t. C. Kimlik sahibi Onur a*** olarak; 15 yılı aşkın süredir vergi levhası altında İstanbul - Kadıköy'de giyim alışveriş sektöründe esnaf olarak çalışmaktayım.

Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası ticari hesaplarım ve dükkanımda adıma kayıtlı pos cihazları bulunmaktadır. Sistemden görebilirsiniz. (FIBA Bank ve VakıfBank dahil olmak üzere diğer tüm bankalarla aktif çalışmaktayım.)

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Papara hesabı açmamdan çok kısa süre sonra, anlamadığım bir şekilde 18.6 maddesi gereğince hesabıma bloke konulmuştur. Hesabımda 30.500 TL gibi bir miktar içeride kalmıştır.

Şahsım kayıtlı esnaf olup aktif olarak çalışmaya devam etmekte ve tüm bankalarla çalışmaktayım. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Sizden ricam, blokenin kaldırılması ya da telefonda destek veren arkadaşa bildirdiğim hesap numarasına iade yapılmasıdır.

Hesabımdaki bu para, 7 yaşındaki oğlumun hafta sonu diş tedavisinde kullanacağım paraydı.

Şimdiden Papara Ailesi'ne teşekkür eder, iş birliğimizin devamını dilerim. İşlem çözümlendiği an buraya da teşekkürlerimi sunacağımı bildiririm.

03 Ekim 2024 14:18 (Şikayetten 53 dakika sonra)
Onur
03 Ekim 2024 15:46

Değerli Papara Ailesi Öncelikle hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. Ayrıca; İstanbul - Kadıköy'de Fenomen bir Giyim Mağazamız üzerine topluluğumuz vardır. ( 15 Yıllık vuk Sistemine Kayıtlı Şahıs İşletmem var ) Instagram ve Facebook alanında güçlü olduğumuz gibi, geleceğim konu şu ki App üzerinde 'Papara' yüklediğimde telefon rehberimdeki '1646 kişi' sizinle çalışmaktadır. Şahsımın ve çevremin herhangi bir illegal bahis vs hiçbir işi bulunmamaktadır. Sizi bu zaman dilimi içinde herkese tavsiye etmiş bulunmaktayım. Paramın iadesinden ziyade Tüm ticari hacmimizi sizlere taşımak istedik. Başımıza gelen bloke olayını hiçbir şekilde anlamadım. Ayrıca; Rehberimdeki arkadaşlarım gibi. ( otomatik ödemelerimiz, EFT - havale tüm işlem hacmimizi ) diğer bankalarla çalıştığımız gibi sizlerle de çalışmak istemiştim. Hesabımın tekrar aktive edilmesini ve iş birliğimizin tekrar açılmasını rica ederim. Saygılarımla onur avcı 396*****16

Onur
04 Ekim 2024 10:03

07 Ekim 2024 11:58

Papara Hesabımın Bloke Edilmesi Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

Esra
12 Haziran 17:53