İlkay sonuçtan memnun

Palgaz Haksız Kazanç Elde Ediyor

29 Nisan 2024 09:32
İlkay'ın Teşekkür Mesajı
“İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.”

Palgaz Gebze abonesiyim. Doğalgaz saatimiz yaklaşık altı ay önce durdu (belki daha fazla oldu tam hatırlamıyorum) ve aynı gün Palgaz'a haber verdim. Hemen gelip saati değiştirdiler. Toplamda 24 saat doğalgaz saatimiz durmuş oldu. Tesadüf bu ya evde de durmadık doğalgazı da kullanmadık. Şimdi bana aradan aylar geçmiş 1372 TL fatura çıkardılar, kullanmadığım 1 gün için. Kaldı ki bu zamana kadar hiç o kadar faturam olmadı. En çetin zamanda 1200 TL fatura ödedim. Neymiş saatin durduğu süre için geçmiş dönem faturalarınızı inceledik ve o kadar fatura gönderdik. Kardeşim haksızsınız, çocuğumun riskini size vermem. O cihazın sorumluluğu sizde. Hatanızın bedelini ancak siz ödeyebilirsiniz, bu benim hiç problemim değil. Dilekçe vs işi yokuşa sürüyorsunuz bunu kabul etmiyorum. İşimi çözün, Tüketici Hakem Heyeti, CİMER, hatta TV haberlerine kadar kovalarım bu işi. İşimi ivedi çözün.

29 Nisan 2024 23:36

Palgaz sana sesleniyorum, geçen sene nisan ayında ödediğim son faturadan sonra ısınmayı kapattım ve 125 metreküp Devletimizin bizlere verdiği sınırın altında kalarak kullanımlarıma devam ettim ve o süreçte faturam 0 TL. Geldi normal olarak. Palgazın randımansız çalışan ve randımansız çalıştığı için hiç utanmadan bedelini insanlara fatura ettikleri o 4. Kalite doğalgaz saati durunca (pek sık olduğu üzere) bunlara gün doğdu. Bana 370 gün sonra yaklaşık 1400 TL fatura çıkarmışlar. Arayınca da diyorlar ki 70 gün üzerinden hesapladık. Ben nisanda ısınmayı kapattım. Devletimin bana verdiği 125 metreküp hak zaten ısınma dışında faturamın 0 TL gelmesini sağlıyordu. Siz koskoca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı' nın bizlere vermiş olduğu bu hakkı mı elimizden alıyorsunuz. Sizin gibi işlerini kötü yapan kurumlar yüzünden Devletimiz kan kaybediyor. İvedi çözüm bekliyorum.

29 Nisan 2024 13:57 (Şikayetten 4 saat sonra)
29 Nisan 2024 14:37

Bana dönüş yaptınız ama beni mağdur ettiniz. Nisan ayında size haber verdim, haber verdiğimde doğalgaz kullanmıyordum (ısıtma), 125 metreküpe kadar zaten Devletimiz karşılıyordu. Bana 1372 TL fatura çıkarmak sizin ne haddinize? Mevzuattan bahsediyorsunuz benden su faturası istiyorsunuz. Su ile doğalgaz arasındaki ortak paydanın ne olduğunu bana söyleyebilecek olanınız var mı? Arayan kişi de ne dediğini bilmiyor mantıklı hiçbir açıklama yapmıyor. Sıkışınca mevzuattan bahsediyor. Benim mağduriyetimi giderin.

29 Nisan 2024 14:39

Ayrıca hem bir sene sonra dönüyorsunuz hem cihazınız bozuk, işinizi iyi yapmıyorsunuz. Sizi Cumhurbaşkanlığına şikayet edeceğim.

29 Nisan 2024 23:23

Şimdi iyice hatırladım. ( aradan bir yıl geçmiş malum). Zaten 125 metreküpe kadar Devletimiz karşılıyordu ve biz zaten ısıtmayı kapatmıştık. Bize 0 TL fatura gelmesi gerekiyordu ve o kadar gelmişti. Siz şimdi bana fatura çıkardınız.

30 Nisan 2024 10:23

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Doğalgaz Randevusu Gecikiyor, Evde Temel İhtiyaçlarımızı Karşılayamıyoruz

07 Temmuz 2025 13:20

Hasan
24 Aralık 2024 16:49
Ayberk sonuçtan çok memnun

Ayberk
26 Nisan 2024 23:19
Palgaz Fazla Fatura Kesilmesi

Palgaz’dan Randevu Alamıyorum, Mağduriyetim Artıyor!

03 Eylül 2025 13:11
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Borç Sonrası Gaz Açılmıyor, Çocuklarla Mağdur Kaldık Ekipler Gelmiyor

Murat