Özlem Mardin Vif Pişmanlıktır Kesinlikle Tercih Etmiyorum

Özlem Mardin Vif Pişmanlıktır Kesinlikle Tercih Etmiyorum
03 Nisan 2024 17:07

Şimdiye kadar birçok otobüs firmasıyla seyahat etme fırsatım oldu, ancak Özlem Mardin VIF ile gerçekleştirdiğim yolculuklardan dolayı pişmanlık duyuyorum. Memnuniyet düzeyim oldukça düşük; otobüs yoğun bir şekilde yağ, yanmış malzeme ve mazot kokuyor. Bu durumdan dolayı üzgünüz. Muavin ve şoförle bu konuyu paylaştığımızda, kokuyu almadıklarını söyleyerek ciddiye almadılar. Firmanın şikayet edilebileceği bir merci de bulamadım. Şu anda halen mecburiyetten dolayı o otobüste bulunmaktayım.

Hatice
Hatice

Urfa tatil dönüşü internet üzerinden bilet aldım, araba çok kötü,3 no koltuk aldım oturmak için koltıga zor geçtim o kadar eski kötü ve pis araba. Şoförler ve mavin çok kaba, araba bozuk eski, araba bozuldu Antep de sanayide durdular saatlerce arabanın kapısıyla uğraştılar kapı bozuk, araba bozuk külüstür, böyle kötü bozuk külüstür otobüsleri neden trafikten men etmiyorlar. Neden bunların trafiğe çıkmasına izin veriyorlar anlamıyorum. Şoför çok dikkatsiz sürekli kaza yapacağız diye korktuk. Hatta yolculardan bir kadın yolda indi otobüsü terk etti.

Mardin Balıkesir bilet aldım yarı yolda kaldım böyle bir rezillik görmedim yolda aktarma yapacağız dediler sözlü yazılı değil bilet harici kendim tekrar bilet aldım Balıkesir'e gideceğim kısmet olursa kesinlikle kimseye tavsiye edmiyoru

Hamza
Hamza

Bende Mardin vif bindim şoförleri hiç merhamet yok onlarda insanlara hiç idrara etmiyorlardı bimdim pişman oldum vallahi

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Seyahatimde Karşılaştığım Olumsuzluklar Ve Memnuniyetsizlik

06 Temmuz 2025 23:24