27 Kasım 2024 15:35

23 Kasım 2024 günü Kedim Sakız'ın kusma şikayetiyle Akademi Hayvan Hastanesi (Sur Yapının Karşısı Bursa) 'ne başvurdum. Tam 2 yıldır Sakızın tüm aşılarının yapıldığı, kısırlaştırma operasyonunun gerçekleştiği klinik olan Akademi Hayvan Hastanesinde, dahiliye uzmanı T***** Bey'e yönlendirdiler. Önce sakızın bir şey yutmuş olabileceğini öne sürerek Röntgene aldı. Ardından ultrasona aldı. Ancak bir şey yutmadığını görünce kan tahlili önerdi. Kan tahlili yapıldı. Gelen sonuçlarda böbrek enzim oranı yüksekti. Buna bakarak gayet sağlıklı duran kediye önce böbrek yetmezliği var dedi. Daha sonra viral enfeksiyon dedi. En son da gençlik hastası olduğunu iddia etti. Bunun üzerine bize Koronavirüs ilacı sattı. İlaç 4000 TL. Kedimde ne olduğunu asla anlamadı, saçma sapan bir sürü ilaç verdi. Teşhisi koyamadan, rahatsızlığının ne olduğunu söylemeden sakızı kliniğe yatırmamızı istedi. Biz yatırmak istemeyince sabah aksam gelip tedavi göreceğini söyledi. Öyle böyle derken gün sonu 15.830 TL ödeme yaparak bitti. Bir saçmalık olduğunu anlayıp Bursa'da başka bir özel kliniğe gittim. Kedim ne böbrek yetmezliği hastası, ne gençlik hastası ne de lösemiydi. Stres kaynaklı travma oluşmuş yeme içmeyi kestiği içinde böbrek enzimleri yükselmişti. 3 günlük tedavi sonrasında değerlerin hepsi normale döndü. Böbrek hastası olduğunu iddia edip, Koronavirüs gibi ağır böbrekleri yorucu bir ilacı vererek kedimi ölüme sürükleyeceklerdi. Teşhisi koymadan saçma sapan korkutucu yorumlar yapıldı. 3 gündür ne uyudum ne yemek yedim. Ağlamaktan gözlerimin ışığı söndü. Kurumdan da hekimden de şikayetçiyim. Sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğim.

Feyruz
Feyruz

2. Ye götürdüğünüz veterineri de yazar mısınız benim de kedimde çözülemeyen bir kanama sorunu var oraya götürmek istiyorum teşekkürler

Serap sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:38
Fiona Veteriner Kliniği Hatalı Operasyon Sonrası Kedim Fıtık Oldu.
Nil sonuçtan hiç memnun değil

Natura Veteriner Kliniği Bursa İhmalkarlığı

01 Haziran 2025 22:26

Pet İstanbul Veteriner Kliniği Yetersiz Ve İlgisiz Tedavi Sonucu Kedimin Sağlığı Tehlikeye Girdi

06 Haziran 2025 01:06