Özbudak Termal Çok Pişmanız Çok

11 Ocak 2024 20:10

Kesinlikle kötü bir işletme; odalar temiz değil, havuzlar kirli. Ortak kullanım için belirtilen havuz diye bir şey mevcut değil, sadece boş bir inşaat var. Kahvaltıda çiğ patates kızartması ve hem taze hem bayat ekmekler vardı. '4 çayı' adı altında beş gün boyunca sadece hazır tuzlu kurabiye sunuldu; bugün yenmeyenler ertesi gün tekrar servis edildi. Akşam yemeklerinde lezzet yok, sulu yemekler su dolu ve fırın tavukları kötü kokuyor. İki gün boyunca ekşi olan meze çeşitlerine rast geldik. Hatta son gün aldığım puding tatlısı bozulmuş ve sulanmıştı, geri bıraktım. Günlük 2000 lira ödeyerek kaldık ve toplamda 8000 lira çöpe gitti. Burada kalan birçok kişi havuzların temiz olmadığını söyledi. Temizlik yapılacağı söylenmesine rağmen, kaplıcaya ve hamama gelen misafirlere iki gün boyunca hamam ve havuzların kapalı olacağı bildirildi. Bu duruma hepimiz çok tepki gösterdik ancak ilgilenen olmadı. Afgan ve Azerbaycanlı genç çalışanlar vardı. 'Neden gece temizlik yapmıyorsunuz?' diye sorduğumuzda, gündüz hamam ve havuzların kapatılmasının sebebini anlayamadık. İnsanlar buraya para vererek geliyor. 'Ö* B****' olarak aradığımız oteli, S***'nın önünde içeri girip sorduğumuzda 'Burada mı?' diye cevap verdiler; S*** tabelası hâlâ duruyordu. Sabaha kadar damlayan bir çeşme vardı ki bu da ayrı bir sorundu. Çok kötü bir deneyim oldu bizim için. 24 Ocak'ın ilk haftasında konakladık. Tesisin tek olumlu yanı, çalışanların ilgili ve iyi olmalarıydı; ancak işletme kötü olduğunda onlar da ne yapabilirler ki?

18 Ocak 2024 10:16

15 Kasım 2023 23:06
Tacettin sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 08:39
Termal Otelde Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik
Harun sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 02:56

28 Kasım 2023 13:00