Oto Rapor Ekspertiz Pişmanlıktır

Oto Rapor Ekspertiz Pişmanlıktır
28 Haziran 2024 16:38

05.06.2024 tarihinde İzmir Bornova Yıldırım Beyazıt Oto Rapor ekspertiz firmasında full paket 6000 TL'lik paketi kampanya ile 4462 TL'ye hizmet aldım. Arkasından aynı gün aracın satışını yaptık. Satın aldık. Araçla İstanbul'a doğru yola çıkmaya hazırlandığım sırada start-stop'un çalışmadığını fark ettim. Ani fren lambası yanıp sönüyor ve şerit takip sistemi devre dışıydı. Eksper hizmeti aldığım Oto Rapor İzmir Bornova Yıldırım Beyazıt şubesine döndüm ve bunların çalışmadığını raporda neden bana söylemediklerini sorduğumda, bu özellikleri kontrol edemediklerini söylediler. Sağ olsunlar, güzel karşıladılar ve ilgilendiler ama sonuç olarak 6000 TL'lik pakette her şey dahil pakette bence kontrol etmeyi unuttular ve söyleyemediler. Sonuç olarak, 2 gün sonra İstanbul'da Nissan yetkili serviste tamponun hemen arka kısmında bulunan radar sensörünün arızalı olduğunu ve sadece parça fiyatının 23.000 TL olduğunu söylediler.

02 Temmuz 2024 10:21 (Şikayetten 3 gün sonra)
03 Temmuz 2024 16:55

Bu beyindeki arızalar hakkında yeterli açıklama yapılmadı daha önce bakımda yanmış silinmemiş olabilir dendi. Burda lazer / radar hatasının fonksiyonu hakkında bilgi verilse ve yol testinde kontrol edilseydi çalışmadığı bilgisi verilebilirdi. İşin kolayı en basidi servis kontrolü gerekli demek. 6000 TL lik paketin içeriği bu kadar basit olmamalı

Anonim
Anonim

Ne yazık ki Oto Rapor firması sizler ve müşterileri bu şekilde şikayet oluştumasın ya da ileride gözden kaçırdığımız bir şey olursa yinede sorumluluk almayalım diye neredeyse sıfır araca bile servis mudehalesi yazıyor çünkü ustalarının büyük bir çoğunluğu sanayii den gelme değiller ve bilgisizler ustalarının açıklarını bu çekilde kapatıyorlar aslında mantıklı bir hareket :)

Muharrem

Öyleymiş herkes böyle söylüyor ama onlar kabul etmiyor. İnsanlar anlamadığı için uzman kişi ve kurumsal firmalardan hizmet almak isteyip çok yüksek ücretler ödüyor. Servis yazılcaksa neden ekspere gidimki bir daha araç alacak olursam servise giderim baktırırım veya sadece motor ve kaporta paketini alırım

Halil sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 20:30

Otorapor Hatalı Ekspertiz Raporu

08 Temmuz 2024 09:46
Otorapor Hatalı Ekspertiz Raporu
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Ekspertiz Raporunda Eksik Ve Hatalı Bilgilerle Mağduriyet Yaşadım

Abdurrahman