Seren sonuçtan çok memnun

Otelz Hotel Ve Hotelz Hakkında Şikayet

11 Haziran 2024 18:25

Ben 2 ay öncesinde Otelz.com üzerinden Bodrum Gümbet Gloria Tibi Hotel'den rezervasyon yaptırdım. Kredi kart bilgilerim istendi ve 2 veya 3 gün içerisinde konaklama ücretiniz çekilecektir dediler. Sorun çıkmaz dediler. Bugün oteli aradığımda bana rezervasyonun olmadığını söylediler. Bu nasıl bir şirkettir anlamıyorum. Otel bana Otelz.com'u arayın, iptal edin, rezervasyonunuzu tekrar yapın, bizi arayın ve bizden alın diyorlar. Ben 3 gün sonra çocuklarımla birlikte yola çıkacağım. Otelde herhangi bir sorun yaşarsam bunun sorumlusu Otelz.com olacaktır. Bir an önce sorunumun çözülmesini istiyorum. Kahvaltı var diyorsunuz, oteli arıyorum, bizde sadece konaklama var diyorlar. Ben ona para ödüyorum. Mağdur olmamam için lütfen irtibata geçilsin. 3 gün sonra yola çıkacağım, sorun çıkmasını istemiyorum. Otelz'e teşekkür ediyorum, bilginize.

20 Haziran 2024 10:20

Merhaba benim şikayetim özellikle Otelz.com ve gloria tipi Bodrum Gümbet adına yaklaşık 2 buçuk ay önce Otelz.com den gloria tipi Gümbet otelden rezervasyon yaptırdım sabah kahvaltı içinde olmak dahiliyle otele giriş yaptığımız esnada resepsiyon görevlisi bize iptal olduğunu ve bizde kahvaltı olmadığını Otelz.com ile bizim alakamız olmadığını bizim reklamımızı alıp sizlere sattığını benim otelimi Otelz.com yönlendiremez vs demeleri Otelz.com onur beyi aramamıza rağmen bizlere dönüş yapmadığı gibi bizleri burada mağdur ve rezilli içinde olduğumuzu Otelz.com hakkında şikayetçi olduğumuzu bilinmesini istiyorum elimden gelen şikayet edebileceğim yerlere sunulacağını bilinmesini istiyorum Otelz.com hakkında.

16 Haziran 2024 21:19

Öncelikle merhaba ben Otelz.com den yaklaşık 1 buçuk ay önce Bodrum Gümbet gloria tibi otelden rezervasyon yaptırdım kart bilgilerim istendi ödeme bir gün kala çekileceği söylenildi Otelz.com sabah kahvaltısı olduğunu ve hiçbir sorun çıkmaz dediler Haziran 16 yani bugün ailem le birlikte bugün sabah otele geldiğimizde görevli sizin rezervasyon iptal olduğunu sabah kahvaltısı olmadığını Otelz.com ile bağlantımız olmadığını Otelz.com bizim reklamımızı alıp sizlere sattığınızı ve ayrıca otelde oda almak istiyorsanız tekrardan bize oda satacağını kart geçmediğini sizin bize EFT yapmanız gerektiğini kaç saat sonra tartışmalar yaşandı ve kendi imkanlarımla otele giriş yaptım Otelz.com aradığımda hiçbir geri dönüş bana yapmadığı benim ve çocuklarım mağduriyet sıkıntı çektiğimizi bilinmesini istiyorum Otelz.com şikayet olduğunuzu gerekli mercilere ileteceğimi bilinmesini ve asla bir daha Otelz.com ile hiçbir şekilde isim olmadığını bilinmesini istiyorum

16 Haziran 2024 13:15

11 haziranda şikayetim vardı hotelz aradı sorununuzu çözdük şikayetinizi kaldırır mısınız bende kaldırdım şimdi ise otele giriş yaptım dedikleri sorunlar çözülmedi çocuklarımla beraber mağduruz şu an hotelz den şikayetçiyim gerekli mercilere şikayetimi sunacağım giriş yapacağım bana rezerve iptal diyorlar hotelz ile bizim markamızı alıp bizden habersiz size satıyor diyorlar hotelz arıyorum ulaşamıyorum şu an mağduruz kartım bloke edildi biz buradan alıyoruz dediler bende kendi hesabımdan gönderdim tekrar kahvaltı Hotel var dediler buradakiler bizde kahvaltı yok diyorlar yatak yok her pis hotelz şikayetçiyim

11 Haziran 2024 19:56

Teşekkürler

Muhammed
20 Haziran 2024 10:14

Batuhan
11 Eylül 2024 15:52
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
30 Eylül 2023 23:03

Ceren
17 Eylül 2023 19:25
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
13 Temmuz 2025 16:46