Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Osmangazi Göz Smile Pro Lazer Saçmalığı

19 Eylül 2024 22:25

Osmangazi Göz Hastanesine 18.09.2024 tarihinde lazer ameliyatı olmak için Dr. *****ücretsiz lazer tedavisi için muayenesine başvurdum. Saat 13:00 randevu aldım. Hastaneye gittim, gerekli kontroller yapıldı. 2-3 gibi yapılan incelemelerde gözümün 3 lazer tedavisine de uygun olduğu söylendi. Sonrasında fiyat vs. Bilgisi alındı. Sonra doktor ile görüşmem için gönderildim. Bayağı bir bekledikten sonra 30 saniye, bilemediniz 1 dakika kadar kısa bir görüşme yaptık. Doktor, 'Karar verin, uygunsunuz.' dedi. Doktor hiç ama hiç ilgilenmiyor, kesinlikle. Ben de yıllardır ameliyat olmak istediğim için bir cesaretle hemen ertesi güne randevu aldım, ilgi alaka olmasa bile doktora yapılan yorumlar güzeldi. Ertesi gün için Smile Pro lazer tedavisine karar verdim. Bana uygunluk saati olan 16:00'da ameliyat için boşluk olduğunu söylediler. Ben de saati kabul ettim. Ertesi gün saat 15:00'da hastanede olmamı istediler. 19.09.2024 tarihinde tekrar 15:00'da ameliyat olmak için hastaneye geldik, öncelikle ödemeyi yaptık. Sonra tekrar makinelerle kontrol yapıldı. Doktorun yanına gitmem gerektiğini söylediler. Biraz bekleyip doktorla görüştük, göz kontrolleri yapıldı ve odadan çıktım. Saat 15:30 civarı, heyecanla beklerken kendimi zor ikna etmişken bu duruma, yanımda 3 kişi ile geldik, hepsi işini bırakıp benimle ilgileniyordu. Birkaç dakika geçtikten sonra doktorun hemen karşı odasından bir hanımefendi çağırdı ve ameliyatı yapamayacaklarını söylediler. Gerekçe ise saçmalık olan makinenin bozukluğuymuş. Bunun hesabını kim verecek? Kendimi o kadar hazırlayıp ameliyata gelmişken bunların yaşanması beni tedirgin etti ve ben de ameliyatımın iptal olmasını talep ettim. Şu an eve geldiğimde bunlardan kaynaklı başımda ve gözümde inanılmayacak derecede ağrı var. Yapılan testlerdeki makinelerden veya yaptığım stresten kaynaklı maalesef bu durum oluştuğunu düşünüyorum. Kimse 'Kusura bakmayın, özür dileriz.' gibi bir şey söylemedi, en azından doktordan bunu beklerdim ama kimse mahcubiyet hissetmedi. Doktorun ilgi ve alakası 0 fakat çalışanların genel çoğunluğu ilgili ve alakaları çok güzeldi. Ek olarak bu makineye güvenip nasıl bir daha ameliyat olacağız? Beni ve yanımda gelen insanları mağdur ettiler. Pişmanlık.

20 Eylül 2024 09:13 (Şikayetten 10 saat sonra)
Yunus
Yunus
20 Eylül 2024 23:48

O zaman randevu alırken bunları söylemeniz gerek doktor sizinle ilgilenmeyecek bizde ona göre gelip gelmeyeceğimize karar veririz göz bu sonuçta başka bir şeye benzemez ayakkabı tamir ettirmiyoruz

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2025 11:20
Lazer Göz Ameliyatı Sonrası Artan Göz Derecesi Ve Hastane İlgisizliği
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Ameliyatında Cihaz Arızası Ve İletişim Eksikliği

03 Nisan 2025 17:33