Emirhan sonuçtan çok memnun

Opet Pompacı Benzini Taşırdı Aracım Zarar Gördü

27 Haziran 2023 21:52
Emirhan'ın Teşekkür Mesajı
“Ufak bir hediye çeki verildi ama aracıma verilen zarardan dolayı tekrar aynı bayiye gitmeyeceğim . Teşekkürler…”

Küçük Çiğli, Anadolu Caddesi Opet Çiğli yalçınlar istasyonundan 27/06/2023 saat 10:00'da 35 ***229 plakalı motosikletim ile araçta ödeme yapacağımı bildirerek benzin almak istedim.

Pompacı depoyu doldururken başka işle ilgilendiği için benzin depodan en az 3 litre taştı ve motorumun her yeri benzin oldu. Motorumun üstündeki kaplamalar zarar gördü ve parçaların çoğu benzin solvent katkılarından dolayı parlaklığını kaybetti. Motorun plastik aksamına uygulanan cilanın hepsi boşa gitti. Yol boyunca motosikletim benzin koktu ve kokusu uzun süre geçmedi.

Bunun yanında motora bindiğim için benimde kıyafetime ve eldivenime, temizlik bezime benzin kokusu sindi. Pompacı mobil ödemeyi kapattığı için mobil ödemede yapamadım. Benzin 245₺ tuttu pompacının bir şey yok gibi 240 çek demesine sinirlendim ne kadar tuttuysa ödedim.

Bu yaptığı hareketten dolayı şikayeti yapıyorum. İçeriye gidip kredi kartı ile ödeme yaptım. Tüm araçlarımda benzini Opet'ten alırım Opet'e son uğrayışım oldu hiç memnun kalmadım.

29 Haziran 2023 17:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Emirhan S., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

03 Temmuz 2023 17:57

Merhaba Emirhan S. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

04 Temmuz 2023 14:13

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

09 Nisan 2024 07:27

Fatih sonuçtan memnun

Fatih
29 Ağustos 2023 00:00

Bugay
15 Ağustos 2024 15:16
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
24 Nisan 2024 00:02
Engin sonuçtan çok memnun

Engin
12 Nisan 2024 21:18
"İlginiz ve rakibiniz için teşekkürler. Son derece iyi bir müşteri hizmetleri kalitesi. Bambaşka bir seviye."
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kaan
09 Ocak 2024 22:10