İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Opel Sıfır Araç Aldık Yalnız Servisten Çıkmıyor!

10 Şubat 2024 13:43

Balıkesir beyaz Opel bayisinden crosland araç teslim aldıktan 800 km sonra şeritten çıkma söz konusuydu, aracı servise defalarca bıraktım her bıraktığımda da minimum 5 gün kalma süreleri mevcuttu. Önce rot balansını kontrol ettiler, sonra lastikleri değiştirip lastikleri teste gönderelim dediler en son jantlarla birlikte gönderip test edilmesi gerekiyor dediler. İkame araç talebinde bulunduğumda bunun mümkün olmadığını tarafıma ilettiler. Aracı aldığım 4 5 aylık süreçte toplamda min. 45 günlük servis süreci olmuştur. Bu süre zarfında iyi niyetimden dolayı servisten her hanginiz talebimde olmamıştır. Artık ciddi anlamda konforum etkilenmekte sıfır araç almanın zevkini yaşayamamakta birlikte acaba yapılsa dahi bu durum ilerde tekrar karşıma çıkar mı stresi de oluşmaktadır. Aracın ayıplı olduğu kanaatine vararak gerekli yasal işlemleride başlatacağım. Opel firmasının kendi araçlarının arkasında durmasını, müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak gerekli önemleri almasını istiyorum.

15 Şubat 2024 06:23

Aracı teslim ettiler problemi genel merkezi ilettiklerini, aracın lastik cant rot balansında bir problem olmadığını söylediler. Genel merkez gerekli araştırmayı yapıp bir sonuca varacak, sonuç neticesini bekleyeceğiz.

22 Şubat 2024 05:44

Dün Opel yetkili servisten aranıp mevcut durumun normal olduğunu söylediler. Ellerim direksiyonda düz tutarken sağa kayması normalmiş, düzeltmek için sürekli sola kırmam gerekecek.  Ayıplı aracı satıp üstelik bu şekilde bir sonuca varmak Opel markasına yakışmıyor. Aracım düz gitmiyor ve bu teknik verilere göre normal bir durum olduğunu söyleyemezsiniz.

Opel Crosland Rot Balans Sorunu Çözülmüyor

Ömer
03 Nisan 2025 20:14

Sıfır Araçla Yolda Kalmak: Opel Pişmanlığı

Gizem
01 Aralık 2024 00:07
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crosland 1.2T Motor Arızası Ve Güvenlik Endişesi: Araç Değişimi Talebim Cevapsız Kaldı

Özkan
07 Temmuz 2025 10:19
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
20 Haziran 2024 17:00
Opel Türkiye Sıfır Araç Ayıplı Çıktı!
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crosland Aracımda Boya Çatlağına Çözüm Bulamıyorum

Gizem