Opel Servisi Mağdur Ediyor

Opel Servisi Mağdur Ediyor
18 Nisan 2024 10:20

Aracımın airbag arıza ışığı yanıp sönüyor ve sesli şekilde uyarı veriyor. Aynı zamanda direksiyondaki aksamların hiçbiri çalışmıyor. Özellikle kornanın çalışmaması, airbag veya emniyet kemeri arızası ile aracımı kullanmam imkansız. Kılavuzda bu uyarının çıkması durumunda acilen bir yetkili servise danışmam gerektiği belirtiliyor. Müşteri danışmanımı aradığımda servise getirmem gerektiği hemen yapılabilecek bir şey ise ilgileneceklerini söylediler. Ancak yaşadığım ildeki Opel servisine götürdüğümde üstünkörü bakıp yerlerinin olmadığını aracı alamayacaklarını söylediler. Randevu almak için aradığımda, çok ilgili olmayan bir üslupla telefonda açıldı ve bir önceliğim olmadığını, araca yarın bakamayacaklarını, dolu olmayan bir güne randevu alıp baktırabileceğim ifade edildi. Servis randevularının doluluğundan kaynaklı, aracımda kontrol edilemeyen bir elektriksel aksamdaki arızanın hayati tehlike arz etmesi ile ilgili acilen yardım istiyorum. Yetkililerinden destek talep ediyorum.

18 Nisan 2024 22:32

Asıl en önemli noktaya yer vermeyi unutmuşum. Aracım henüz 2023 model Kasım ayı trafiğe çıkışlı 4 aylık bir Opel Corsa ve henüz 2000km'de...

Yorumlar (7)

Sorununuz çözüldü mü?

Furkan

Airbag ve emniyet kemeri gergi hatası sorunu bende de çıktı sorun çözüldü mü acaba aracınızda, sorunun sebebi neymiş?

Savaş

Sorun nasıl çözüldü mü? Benim araç aynı hatadan serviste

Samet
Samet

Merhaba aynı sorun 2020 model aracımızda var bende servise götürmeyi düşünüyorum sizin sorununuz çözüldü mü bilgi verir misiniz

Ersu
Ersu

İyi günler benzeri bir arızada benim aracımda da var çözüm bulundumu

Sebahat

İyi günler Aracım 5 gündür serviste. Parça olmadığı için bekliyoruz. Yapılır mı bilemiyorum. Sorun giderilmeden aracı verdiler, bekleyin dediler. Daha servisten çıkar çıkmaz yine uyarı verdi. Tekrar geri dönüp tartıştık. Hayatımızla oyun oynuyorlar adeta. Israrla bu aracın ne kadar problemli olduğunu anlatmaya çalışıp ikame araç istedik. Ertesi gün ancak ikame araca razı oldular. Şu an bekliyoruz, sonucu paylaşacağım.

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Motor Arızası Işığı

Levent
26 Eylül 2024 14:36
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Bitmeyen Airbag Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Nisan 2025 20:01