Levent sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Motor Arızası Işığı

26 Eylül 2024 14:36

2023 model Opel Corsa aracımda motor arızası ışığı yanıyor. İlk yaşadığımda yaklaşık iki ay önce çekici yardımıyla Balıkesir'deki Opel Beyaz Oto yetkili servisine götürüldü. Burada bobin arızası olduğu söylenip birinci silindir ateşleme bobini garanti kapsamında değiştirildi. Aynı arızayı yaklaşık iki hafta sonra tekrar yaşadım, bu sefer İzmir Egem otomotivden aracın olduğu yere gelip birinci ve ikinci bobinin yeri değiştirildi, bilgisayarla aracın beynine bağlanıp hata resetlendi tekrar yaşanması halinde aracı servise getirmem söylendi. Yaklaşık 2-3 hafta kullandıktan sonra tekrar motor arıza ışığı yandı aracı İzmir Egem otomotive götürdüm. Herhangi bir arıza olmadığı, ekranda yanan arka stop lambası arızasının tetiklemiş olabileceği söylenerek geçiştirilip aracı aldım. Tekrar geçtiğimiz günlerde araç motor arızası yandı. Aracı kapatıp açtığımda ışık sönüyor ancak Opel hiçbir şekilde sorunu çözemiyor, daha doğrusu çözmek istemiyor. Garantisi olan bir araçta bunları yaşamama rağmen bir sonuç elde edemiyorum. Eğer sorun çözülmezse aracın değişimi için Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım.

03 Ekim 2024 18:24

Ne yazılı ne sözlü olarak bir geri dönüş alamadım. Yasal haklarımı kullanarak süreci ilerleteceğim

Opel Corsa'nın Sürekli Motor Arızası Ve Garanti Sorunları

Garantisi Devam Eden Opel Corsa İçin Yüksek Onarım Ücreti Mağduriyeti

Halil
13 Ekim 2025 18:36
Tahsin sonuçtan memnun değil

Opel Stellantis Türkiye (Opel Crossland Aracımın Giderilemeyen Sorunu)

Tahsin
20 Ağustos 2024 20:54
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland Motor Arıza Işığı Ateşleme Sorunu

Erkan