Opel Paspassız Araba Teslimi

Emre
11 Haziran 2024 17:40

Ekim 2023 yılında Opel Mar bayisinden Mokka-e araç aldım. Aracım bana paspassız şekilde teslim edildi. Bununla ilgili talebimi ilettim. Bir süre sonra bana paspasın geldiğini, gelip alabileceğimi WhatsApp üzerinden ilettiler. Bayiye gittim ve Mokka-e paspasının gelmediğini, yanlış olduğunu söyleyerek daha sonra gelince haber vereceklerini belirttiler. Ben de tamam dedim.

Aylar geçti. Arkadaşlardan ses çıkmayınca Opel Türkiye genel merkezini arayarak şikayet ettim. Bu bayide çalışan arkadaşlar, bakın mesaj atmışız, gelip almışsınız diye geri dönüş yapmışlar.

-Saat, tarih geldiğim gün belli. Madem aldığımı iddia ediyorlar, güvenlik kameralarından bakabilirler-

Bunun üzerine bir sinirle bayiye gittim ve müdürleri dahil olmak üzere görüştüm. Müdürleri, paspası göndermelerini ilgili kişiye söyledi.

Yine beklemeye başladım ve bir hafta sonra İ*** Hanım beni arayarak paspasın yurt dışından geleceğini, biraz süreceğini söyleyerek tarafıma bilgi verdi.

Herhalde 3 ay geçti, yine ne ses var ne seda...

Parasını verdiğim arabanın paspasını alamadım. Şirketimin üstüne 3 tane Opel araba var. İlk defa bu bayiden araba aldım ve araba alacağıma çok pişman oldum. Sanırım dünyada kalan son araba bu bayide olsa bile araba almam.

Arabayı alırken satışı yapan çok ilgili S***** Hanım'dı ismi sanırım, vereceğim dediği hediye şarj dönüştürücü başlıktan bahsetmiyorum bile. Ondan vazgeçtim zaten. Parasını verdiğim paspası alabilirsek ne ala!

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
06 Eylül 2023 11:32

Namık
19 Temmuz 2023 00:18
Opel Paspas Yok Bayi İlgilenmiyor

Opel Elektrikli Araç Alımında Yaşanan Şarj Kablosu Sorunu

Kenan
03 Aralık 2023 16:12
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka-e Ve Otosay Pişmanlığı

13 Eylül 2023 14:36
Opel Mokka-e Ve Otosay Pişmanlığı
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
29 Eylül 2023 17:33