Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka-e Ve Otosay Pişmanlığı

Opel Mokka-e Ve Otosay Pişmanlığı
13 Eylül 2023 14:36

Opel Otosay'dan aldığım Opel Mokka-e elektrikli aracımın içinde bulunması gereken acil durum ev tipi şarj kablosu mod 2 çıkmadı. Bunlar Opel'in kendi sitesinde yazıyor ve carviser'ın Opel Mokka-e inceleme videosunda da var. Ekran görüntüsü ekliyorum. Üstüne arabadan paspas da çıkmadığı gibi bayii tarafından kendilerine ulaşınca verecekleri söylenerek bekletiliyoruz, 2 aydır arayan soran olmadı. Aynı zamanda Opel otosay yapacağını belirttiği aksesuarları da yapmayıp kar edemediklerini söyleyerek ekstra aksesuara ödediğimiz parayı bize iade ettirip sonrasında geri aldılar.

Kablo ile alakalı Opel Türkiye ile iletişime geçtiğimde de 29 Ağustos'ta bana kablomun verileceği istediğim zaman teslim alabileceğimi söylendi fakat Opel otosay reddetti. Bunun üzerine Opel Türkiye 15 gün sonra ancak görüşmelerini tamamlayıp bu sefer sözlerini yutup olumsuz geri dönüş yaptı. Otosay'daki satış temsilcisi b** hanım da Opel Türkiye'de ilk başta yardımcı olup kablonun verileceğini söyleyen b** hanım da marka gibi bizi hayal kırıklığına uğrattı maalesef. Satana kadar ilgilenenlerden eser kalmadı şimdi sadece olumsuz dönüş yapan aracının ve sözünün arkasında durmayan bir firma ve yetkili bayii var karşımızda.

profile profile

Opel Mokka-e Eksik Şarj Kablosu

Fatih
22 Haziran 2023 11:29
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
06 Eylül 2023 11:32

Opel Elektrikli Araç Alımında Yaşanan Şarj Kablosu Sorunu

Kenan
03 Aralık 2023 16:12
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
29 Eylül 2023 17:33