Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
22 Şubat 2024 15:33

Araç 10-15 km hızlarla yavaşladığımda ön taraftan sürtme sesleri geldiğini fark ettim. Dışarıdan disklerine baktığımda bir sorun görünmüyordu ancak aracı kaldırınca ön iki diskin iç kısımlarının ciddi şekilde çizildiğini gördüm (tırnak girer gibi, ortalama 6-8 cm boyutunda). Randevu alıp hem akünün hem de disklerin kontrolünü istediğimde, akünün aracın beynine herhangi bir sorun yaratmadığı söylendi. Buna pek ikna olmasam da asıl problem disklerde olduğu için çok önemsemedim. Serviste disklerin bu şekilde kullanılabileceği ve bir sorun teşkil etmediği ifade edildi. Ancak ben bunun kabul edilebilir olmadığını dile getirdim. Konu garanti kapsamında Opel genel merkezine iletildi. Yaklaşık bir ay sonra gelen yanıtta, disklerin dış etkenlerden dolayı çizildiği ve bu nedenle garanti kapsamına girmediği belirtildi. Bu durumun mümkün olmadığını düşündüğüm için, bu konuyu ilettiğimde müşteri memnuniyeti adına parça fiyatında 5 bin TL indirim teklif edildi. Ancak ben bu teklifi kabul etmedim çünkü sorunun benden kaynaklanmadığını düşünüyorum. İki-üç aylık ve 3-5 bin km'de bu problemle karşılaşmak ve firmanın kullanıcı hatası demesi kabul edilemez. Daha önce 2016 model Renault Trafic aracım vardı ve 250 bin km'de sattım. O aracı sadece bakım için servise götürmüştüm ve bu aracı da aynı beklentiyle almıştım ancak hayal kırıklığına uğradım. Çevremdeki insanlar bana Opel hakkında sorular sorduğunda, ne yazık ki olumlu bir yorum yapamayacağım. Diğer yaşadığım sorunlar arasında aracın 400 km'de motor ve akü arızası vermesi, elektrik arızası ve güneş altında kaldığında (15-18 derece) multimedya ekranının kapanması bulunmaktadır. Ekranın güneş koruması moduna geçtiğini düşünüyorum ve Ağustos ayında ne olacağını merak ediyorum.

Sıfıra Yakın Opel Movano'da Kronik Arıza Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

İbrahim
27 Ekim 13:06
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Opel Movano'nun Silecek Arızası Garanti Kapsamına Alınmadı, Mağduriyet Yaşıyorum

Melike
27 Ekim 18:22