Kadri sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'da Süregelen Motor Sorunu Ve Bekleyen Çözüm

17 Ekim 2024 01:15

2020 model Opel Astra aldım. Ekranda motor arızası gösterdi. Çekici ile aracı satın aldığım ve bakımlarını yaptırdığım Milas'taki Turgut Motorlu Araçlar servisine yol yardım aracılığı ile gönderdim. Araç 32,500 km. Aracın buji ve bobin arızası var dediler, değiştirin dedim. Bu arada yağlaması da yaklaştı, yapın dedim. Diğer gün beni aradılar, bu işlemleri yaptık ancak araç arıza gösteriyor, kompresyon düşüklüğü var, iznin olursa motoru açacağız dediler ve yüksek bir fiyat söylediler. İzin vermedim ve Opel genel müdürlüğünü arayıp durumu anlattım. Dosya oluşturdular ve beni bilgilendireceklerini söylediler, 1 Ağustos'tan 17 Eylül'e kadar değerlendiriyoruz diye beni oyalamaya devam ediyorlar. Servise gittiğimde esas sorunu sorduğumda araca motor istediklerini ancak motorun tanımlanmadığı belirtildi. Aracı 27 Temmuz 2024'ten beri servis otoparkında beklemektedir. Beni maddi manevi zarara soktular. Genel müdürlük hâlâ değerlendiriyor. Kadri S**** Bodrum Muğla.

17 Ekim 2024 10:03

Genel müdürlük, bugün 17Ekim olmasına rağmen hala değerlendirecekler. Tanımlanmayan motor araca monte edilip bir sorun olduğunda da müşteri maddi manevi mağdur edilecek. Kadri S*** Bodrum Muğla

Heves sonuçtan hiç memnun değil

Heves
10 Kasım 2023 14:43
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'nın Motor Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

Fatih
24 Aralık 2024 11:12

Opel Corsa F Motor Arızası

Burak
02 Ağustos 2023 16:12
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'da Kronik Motor Arızası Ve Çözümsüzlük Mağduriyeti

Tuğba
13 Eylül 2025 15:59
Zubeyde sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde Bitmeyen Sorunlar

Zubeyde