Zubeyde sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde Bitmeyen Sorunlar

06 Aralık 2024 13:47

Opel Astra bir aracım var. Aracı çalıştırırken istop ediyordu. Haramidere'deki Opel servisine (Erdemirler) 20 gün sonrasına randevu aldım. Randevu tarihim 29.10.2024. Aracımın motor arızası olduğunu söylediler. Parça geleceğini söylediler. 26.11.2024'te aracımın tamirinin yapıldığını söylediler. Ancak aracı aldıktan sonra test ettik. Ekstra motor ısınma arızası verdi. Aynı gün yetkililere gittiğimizde termostattan kaynaklı olduğunu belirttiler. Termostatı da servis yeni değiştirmişti. Fabrikadan arızalı geldiğini söylediler. 11 gündür hala bir termostat getirtemeyen Opel servisi tarafından 2 aydır aracımı kullanamamaktayım. Araca takılan parçaların 1 yıl garantili olduğunu söylediler. Kendilerinin şikayet servisini aradığımda ya ulaşamıyorum ya da şikayet dosyası oluşturup beklemeye alıyorlar.

08 Ocak 2025 22:37

Aynı durumdan muzdaribiz. Erdemirler Opel servisinde komple üst motoru değiştirdik. Aracı aldığımız gün yine motor ısınma arızası aldık. Aynı gün yine servise götürdük. Termostatın fabrikadan arızalı geldiğini söylediler. 2 aydır değişim için teknik onay bekleniyor. 3 aydır aracımı kulkabamiyorum

25 Aralık 2024 17:24

Opel almak pişmanlıktır. İletişim agi eksikliği cevap vermeme tenezüllüğü bilgidogru düzgün bilgi alamama durumu... Aracımın 3 te 1 kadar masraf ettim Erdemirler Opel servisinde. 3 aydır Hala kullanamıyorum aracımı. Opel turkiye artık çok acil duy sesimi

24 Aralık 2024 18:59

Opel kullanmak işkence olmuş. 3 aydır hala mağduriyetim giderilemedi. Fabrika arızalı termostat ne hikmetse bir turlu değişim onayına giremiyor. 1 aydır termostat gelecek diye bekledim. Termostat geldi. Aracı Erdemirlerde servise bıraktık. Simdi de teknik servisten onay bekliyoruz. Daha ne kadar bekleriz bilmiyorum. Garanti kapsamındaki parçayı değiştirme bu kadar mi zor. 3 aydır aracımızı kullanamıyoruz. Bir de acaba 0 araç alsakmi Opel'den diye dusunuyorduk. Tövbeler olsun. Opel yetkilileri mağduriyetim sizce ne zaman bıter.

07 Ocak 2025 20:36

Hala teknik onay beklemekteyim. Ne kadar da yedek parçalarının arkasında durmayan bir markaymış. Adının hakkını vermeyen bir marka

16 Ocak 2025 23:47

Hala hiçbir gelişme yok. Opel turkiye nasıl bir kuruma dönüştün böyle. Gören duyan herkese söylüyorum. Opel almak pişmanlıkmış.

17 Ocak 2025 18:11

Bugün gelen teknik servis raporunuzu da söyleyeyim. Yeni fabrikadan 0 gelmiş olan termostat arızalı çıkmış olmasına rağmen ikinci termostatın da ücretli takılmasını uygun görmüşler. Verdiğim her kuruş hara olsun. Hiçbir kuruşunu helal etmiyorum. Çoluk çocuğumuzun rızkından kistik. Opel'in adına markanın kurumuna güvendik. Paramızla rezil olduk. 165.000 lira para ödeyip memnuniyetsiz ayrıldık. Opel almak kullanmak pişmanlıktır

Sürekli Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Caner
21 Ekim 2025 08:43

Okan
12 Ağustos 2023 18:20

Sürekli Motor Arızası Veren Yeni Araçta Çözüm Bulunamıyor

Ergün
22 Ekim 2024 09:56
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde Airbag Değişimi Sorunu Ve İlgisizlik

Akın