Opel Astra G Kasa Arıza Lambası

Ahmet
23 Mart 2023 12:57

Benim aracım da Astra 1.4 2004 g kasa aynısı bende de mevcut arıza lambasını yaktığı zaman araba yürümüyor gitmiyor performans düşüyor araba sollamaya kalkıyorum sollayamıyorum ama giderken veya durduğum yerde aç kapa yapınca kontağı arıza sönüyor motor  iyi  gidiyor ama yüklenince arabaya tekrar yakıyor, boğaz kelebeği temizlenecek dediler temizlediler yine yaktı.

Bilgisayara bağlayınca gaz pedalı sensör diyorlar bir başka ustaya gittim oda dedi ki aynı araba bende vardı bunların kronik sorunu dedi bu bu arabaların beyni motorun üstünde olduğu için işi beyine vuruyor dedi, içindeki lehimi eritiyor dedi beyni beşinciye gönderip beynine lehim attırıcağız dedi düzelir dedi güvenip de yaptırmadım.

Çözüm bulabildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum

Ramazan
Ramazan

Ustam aynı sorun bende de var aç kap yapınca düzeliyor beyin kaç kere tamir edildi en son değiştirdik aldığımız beyindede yaptı yine tamir oldu oksijen sensörleri altüst değişti eksantirik sensörü değişti halada var 9 aydır uğraşıyorum araçtan soğudum iyice en son naptın araca sattınmı benim araç ise 2001 Astra g 1.6

Çözüm bulabildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum

Dinçer
Dinçer

Aynı sorun bende de vardı beyne bağlatınca p0115 sanırım arıza kodu elektrik tesisatı kısa devre uyarısı bende fandan veriyordu tesisat kablosu değişti düzeldi ama opellerde kronik sanırım şimdi de sürekli radyatör lambası yanıyor araç 2. Kademe sabit fan açıyor

Opel Astra Şanzıman Sorunu Ve Yüksek Onarım Maliyeti

Musa
25 Mart 2025 11:04

Opel Astra'da Kronik Motor Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Nermin
28 Mayıs 2025 18:59
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'da Kronik Motor Arızası Ve Çözümsüzlük Mağduriyeti

Tuğba