22 Kasım 2024 00:03

Benim scooterim yağmurda yaklaşık yarım saatte durmuş hız göstergesi yandı. Yanmasına rağmen çalışıyordu, iki gün sonra bir anda turbo bastığımda 3 kilo metre hız ile gitmeye başladı. Eco modunda ise 25 hız ile gidiyor.
Sadece turbo modu çalışmıyor.
Ki bu kadar hızlı bir şekilde bozulmasını beklemezdim.

22 Kasım 2024 07:39 (Şikayetten 7 saat sonra)
25 Kasım 2024 14:34

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Sedef. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

25 Kasım 2024 18:57
Scooter Turbo Modu Beklenmedik Şekilde Bozuldu

Bende hemen aradım sizi, beni dakikaya beklettikten sonra, beni gün içerisinde yeniden arayacağınızı söylediniz, aramadınız. Neyse sorunum çözüldü. Ekran göstergesinden sıkıntı vardı yenisini aldım. Fakat Ürün açılmış halinde gelmiş, ve ekrandaki mavi ışık bazı yerlerde daha güçlü. Ekranı açıp değişimler mi yaptınız anlayamadım. Yeni erkan sipariş ettiğimizde yeni bir şey isteriz hakkımız bu zaten fiyatı da ucuz değil.

Ramin

Selam aleyküm kardeşim nasıl çözüldü bu bende de aynı ama ben suya falan maruz etmedim dün kontağı kapattım alışverişimi yaptım kontağı açtım aynı şekilde yaptım bende de turbo modunda 3 km hız turbo kapatınca maksimum 27 km hızla gidiyor nasıl çözdün bunu neyi bozuktu mesela

Scooterım Aniden Yavaşladı, Çözüm Bekliyorum!

25 Eylül 2025 18:14
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
08 Nisan 2025 15:13