Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV Kalitesizliği Servis Eksikliği Genel Merkez Call Center Konuşa

Onvo TV Kalitesizliği Servis Eksikliği Genel Merkez Call Center Konuşa
04 Ağustos 2023 16:59

Merhabalar Onvo marka 82 cm TV aldık Evkur'dan çok methettiler. Bizde dükkanımıza koyduk. 10 gün geçti ekran simsiyah ama ses geliyor. Hemen servise götürdük dilek olay dikkatinize 30 gün sonra yapıldı dendi gelin alın denildi. Gittik aldık sabah aynı olay yaşadık tekrar servise verdik. 20 gün sonra geldi. Oldu dediler. Sabah yine aynı hata tekrar servis 30 gün tekrar oldu dendi. Yani bu hata yüzünden 5 seferdir ayıplı mal bana satan Onvo firmasından
malı satan Evkur'dan servisimi yapan Maltepe Onvo servisinden şikayetçiyim. En kısa sürede sanayi tic Bakanlığına yazı mı yazmadan firmanın acilen bunu alıp yeni ürün getirmesini istiyorum. 10 ayda 5 ay serviste televizyon olur mu Allah aşkına. Gına geldi artık o yüzden derhal çözüm bulunmasını istiyorum. Bu arada Onvo firmasını aradığımda zaten call center 2 cümle kurup cevap veremiyor bile. Daha profesyonel olmalarını da ayrıca rica ediyorum. Teşekkür ederim...

07 Ağustos 2023 09:49 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

14 Ağustos 2023 09:19

10 gün oldu hala iletişime geçmediniz. Yardımcı olursanız sevineceğiz.

19 Ağustos 2023 13:58

15 gün oldu hala cevap vermediniz. 1 ayada garanti sürecim bitiyor. Lütfen yardımcı olun. Ürünümün değiştirilmesini istiyorum. Kimse de bizi aramadı.

04 Eylül 2023 14:29

Tüketiciye cihaz teslimi sağlanmıştır.

04 Eylül 2023 14:34

Cihaz teslimi sağlanmadı biz daha almadık öyle bir şey kimse bizi aramadı Bir yanlışlık olmasın.

04 Eylül 2023 18:21

Tüketicinin hiçbir şeyden haberi yok sizden halen cevap bekliyoruz. TV artık verin lütfen

Gizem
03 Ocak 2025 17:37
Abdullah sonuçtan memnun değil

Abdullah
20 Eylül 2024 23:04
Onvo Ov 65 F900 Görüntü Dalgalanması Ve Ses Var Görüntü Yok Şikayeti
Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Fehmi
09 Ocak 2024 21:18

Melek
19 Kasım 2023 20:23
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Arda
28 Ekim 2023 12:41